Wpis z mikrobloga

@Seee: dzisiaj w sklepie widziałem p9 i spodobał mi sie. przemawia do mnie dual sim i dioda powiadamiajaca, z drugiej strony brak szybkiego ladowania. no i nigdy nie mialem ekranu samoled ;)
@klik: Nie masz co prawda szybkiego ładowania, ale bateria jest lekko mocniejsza i dłużej trzyma. Interfejs EMUI 4.1 bardzo lekki i prosty, podoba mi się, bo co kto lubi to można sobie powrzucać samemu, a tak nie masz zapchane jak w Samsungowym sofcie. Procek też jest mocniejszy w p9lite. Do tego świetnie wygląda, a czujnik linii papilarnych działa i spisuje się genialnie.

Co do szybkiego ładowania...nie wiem ile potrzeba w a5
@Seee: wszystko wiem bo mam p8lite, tel w porzadku tyko bateria slaba, dlatego mysle o zmianie. z tego co czytalem samsung laduje sie 1,5h max takze polowe mniej, no i czy miales stycznosc z ekranami samoled?podobno dobre?
@klik: Między seriami 9, a 8 jest dość znaczna różnica na plus z tego co słyszałem. Sam porównać nie mogę, bo to mój pierwszy Huawei ale jakbym miał wybierać drugi raz - wybrałbym tak samo. Faktycznie jak w p8 miałeś 2200mAh to szału nie było. Tutaj w p9lite jest już solidne 3000mAh prze które brak szybkiego ładowania nie jest uciążliwą wadą.
AMOLEDY zawsze były dobre i chwalone, ale w tej półce
@sebool12: @Seee: nie wiem jak to sie stało Ale na stronie sklepu tez w specyfikacji jest 2gb,takze miałem male zdziwko jak to zobaczyłem. Ogolnie tel. Zapier...la ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)