Aktywne Wpisy

MonazoPL +62
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +103
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz![Asus EEE i nLite, czyli jak zrobić lekki XP [TOWARY MODNE 295]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/6c35fc4c4226e1a8662b975dbe68a3eff65ae326a6efef4eed4ea9aea5214321,q80.jpg)

Moderacja lubi jeść rogale wraz z gruszka, czy co? JA TEGO NIE KUMAN, ludzie tu używają słów wulgarnych i nic, ja pisze że gruszka jest gruby i od razu ostrzeżenie...
#ocochodzi #gruszkabagietstory
@Moderacja weryfikuj pls
Wybierasz sobie moda który ma to sprawdzić..
Wybierasz poziom kary
Mówisz moderacji co ma zrobić
Ja z kolei prosze, o odzyskanie całego wpisu mojego abym wiedział za co ugadales się z moderacja która Ci Tak mocno dopinguje.
Na pewno mniej obelzywy wpis niż te które się tutaj pojawiają i nic się z nimi nie robi.
Coraz bardziej się utrwalam w przekonaniu że gruszka ma swojego osobistego moderatora, mam nadzieję, że nie slugusa. ( :/ )
albo sam jestem moderatorem
źródło: comment_hn0Yk8MDHi0KDJcP8sL2qoFZQYQAGTOt.jpg
Pobierz@mrblue: Ja też.
@SoNuS: Sam nie wiesz, co napisałeś, a i tak próbujesz kręcić aferę?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora