Wpis z mikrobloga

@Variv: Na marginesie to udowadnia, ze gry na konsole powinny mieć aktywacje online. Aby się przed premiera nie dało grac. Przy Wiedźminie 3 tez był wyciek wcześniej ale chyba tuż przed premierą. A tutaj zostało jeszcze 11 dni.
  • Odpowiedz
@Wiedmolol: Dopiero co zaczął wrzucać zdaje się. Usunąłem Ci wpis, bo spoilery dawaj w spoilerze. - Dla kogoś początek gry może być ważny i chce być zaskoczony.
  • Odpowiedz
@Wiedmolol: Nie no potrafię się wznieść ponad osobiste antypatie ( ͡º ͜ʖ͡º). Ale kurcze tyle dni przed premiera to będzie sieczka w sieci. - Przynajmniej jak ktoś obejrzy to pewnie kupi/usunie preorder. Ale osobiście wkurzają mnie takie granie przed premierą (niezależnie od gry) i nie rozumiem jak mozna było nie dać zabezpieczenia aktywacji w konsolach. Choć oczywiście będę spoilery śledził ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
Wygląda fajnie. Jaram się fest.

@DiabloFan:
! Te drzewa z tą jakby lawą czy co to tam jest są fajne. I ten głos komputera co wszystko mówi !bardzooo klimatyczny
  • Odpowiedz
@Variv: Chcę zagrać w tą grę i chciał bym to obejrzeć (Świat jest okrutny ( ͡° ʖ̯ ͡°)) ale

Dla kogoś początek gry może być ważny i chce być zaskoczony.

Może mi ktoś nie spoilerowo objaśnić co tam się stało ale tak bardzo ogólnikowo. Jest tam jakaś fabuła czy co?
  • Odpowiedz
@TheFlashes: Fabuły nie ma. Jest cel ze niby podróżujemy do centrum uniwersum. Jest natomiast cały lore świata, - czyli rasy, jezyki, jakaś tam historia kryjaca sie za tym uniwersum itp. Przynajmniej tyle wiadomo.
  • Odpowiedz
@DiabloFan: Na to wychodzi. I jak dla mnie to nie lipa tylko super sprawa. Trochę bardziej złożona rozgrywka będzie. Pewnie z czasem zużywają się wolniej po ulepszeniach (choć to pewnie zalezy od tego jak toksyczne jest środowisko )
  • Odpowiedz
@DiabloFan: Tak. Ciekaw jestem od czego zalezy jak szybko schodzi Life Support, czy to od planety zalezy (składu atmosfery?) czy co. Bo osłona termiczna to logiczne ze od temperatury.
  • Odpowiedz
@DiabloFan: Podoba mi się logiczność i szczegółowość detali. Jak to, ze ilość atomów na ikonce surowca oznacza jego rzadkość (zakładałem to juz wcześniej ale teraz to widać wyraźnie.) Udźwiękowienie stoi na wysokim poziomie, wydaje się bardzo naturalne, imersyjne.
  • Odpowiedz