Aktywne Wpisy
Horkheimer +39
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
K---a, jak ja tam teraz wrócę. Każdy się będzie na mnie gapił bo zrobiłem chcąc nie chcąc taką scene że j--------e. Uważacie że to wstyd czy się tym nie powinienem przejmować? Nie lubię zwracać na siebie uwagi a teraz będę jakimś dziwadłem które traci przytomność podczas wyciskania ;/
#silownia #mikrokoksy #zdrowie
Pewnego razu podczas biegania na bieżni spadł mi odtwarzacz mp3. Co zrobiłem? Ano schyliłem się po niego, przez co koncertowo s----------m się z bieżni rozawalając stojak na ręczniki papierowe.... Koksy mnie poskładały, pytając
-nic ci nie jest?
-wszystko ok, tylko mój mp3 spadł gdzieś.
Byli tak fajni że nawet mi go znaleźli XD
@UrbanHorn: Uważam, że j---ć to, jak ktoś ma problem to jest to wyłącznie ich problem.
Komentarz usunięty przez autora