Aktywne Wpisy
bloody560 +11
Potrzebuję listy mocnych horrorów. Problem w tym, że większość już znam. Proszę o niedodawanie żadnych o duchach, lalkach, klaunach ani "ambitnych" tytułów. Film niekoniecznie musi być bardzo straszny, ale powinien mieć klimat, ciekawą fabułę i wciągnąć. Ze slasherów, które mi się podobały, to:
- Droga bez powrotu
- Hostel
- Dom woskowych ciał
- Koszmar minionego lata
- Droga bez powrotu
- Hostel
- Dom woskowych ciał
- Koszmar minionego lata
krucjan +26
Pamiętacie jak z rok temu sobie na zawale wrzucałem filmiki z anakonda z rapackiego i potem próbowałem zjeść dwa kebaby z chili and grill, oczywiście nie udało mi się i tam gadałem we filmie, że moje marzenie to zjeść takie dwa kebaby chociaż, bo na rapackiego są dużo większe i nawet nie próbuje do nich podejść?
To dzisiaj sobie zjadłem 3 anakondy na raz tak o i poszedłem sobie do pracy xD
Fascynujące, że rok temu dwie były dla mnie czymś nie do pomyślenia dzisiaj 3 są czymś normalnym.
Ciekawe
To dzisiaj sobie zjadłem 3 anakondy na raz tak o i poszedłem sobie do pracy xD
Fascynujące, że rok temu dwie były dla mnie czymś nie do pomyślenia dzisiaj 3 są czymś normalnym.
Ciekawe
Komentarz usunięty przez autora
a co do spadku mocy wcześniej miał audi s6 380KM i robił porównanie, robił testy (0-100, 100-200) i różnice były tak małe, że wpadały w błąd pomiarowy
@etkath: o lol, odhibernowano Cię z lat 90
Co do paliwa, w bardzo mroźną zimę udało mi się spalić prawie 4l benzyny/100km na rozgrzewanie samochodu. Normalnie jest to mniej więcej 1-2 l/100 km, w lato spada praktycznie do zera bo gaz włącza się bardzo szybko.
@dofrytekkucharek: minusy są, choćby zakaz wjazdu do parkingów podziemnych.
@dofrytekkucharek: to już nawet nie chodzi o to że do słabych silników nie warto - oni p------ą o tym gazie dla zasady chyba. Sam mam zamiar kupić jakieś auto z 1.4 albo 1.6 i wstawić do tego gaz - po prostu lubię tanio jeździć.