Aktywne Wpisy
kamsher +31
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +10
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Co prawda taka instalka to 5-6k, no ale...
@dofrytekkucharek: Zapomniałeś o tych, które założyły gaz u jakiegoś partacza :)
Komentarz usunięty przez autora
Moja 11 letnia octavia śmiga bez problemów od "urodzenia" na LPG.
Jeśli się serwisuje, wymienia filtry i robi przeglądy wszystko działa bez zarzutu.
Oczywiście są silniki, które z gazem sobie nie radzą, ale aby to sprawdzić wystarczy poszperać 5 minut w google.
Co do Niemiec - czytałem ostatnio artykuł, który przedstawia ten kraj jako nowego potentata w
@etkath: no to zdecyduj się, w końcu mają pieniądze czy nie mają? Za Landi Renzo do V6 dałem wiele lat temu 4.5k (gotówką (
Poczytaj sobie, VI gen. to zajebista sprawa:
http://www.prinsautogaz.pl/oferta/direct-liquimax-2-0/
2% to nie jest wiele, ale na pewno nie ma adnego spadku mocy, zresztą na IV gen. dobrze wyregulowanej też nie ma spadku mocy.
Miałeś w ogóle auto z LPG kiedyś?
Ile pokonujesz km kwartalnie swoim samochodem?
Ja średnio 15 000 km - masz tu porównanie kosztów:
w benzynie kosztowało by mnie to +/- 5400 zł (przy spalaniu 8l, cenie benzy 4,5zł)
w LPG kosztuje mnie to 2400 zł (przy spalaniu 10l, cenie gazu 1,6zł)
3000 zł różnicy w ciągu 3 miesiecy
rocznie daje mi to 12 000 zł
W ciągu 4 lat (średnio po tylu zmienia się
Patrząc na Twoje komentarze raczej jestem pewien że poza pożyczonym autem
Z argumentów za LPG jest również taki, że spaliny są bardziej ekologiczne niż z benzyny czy ropniaka.