Aktywne Wpisy

Jak dajecie sobie radę w związku gdy nie lubicie rodziny drugiej połówki?
Rodzina chłopaka ze wsi mnie po prostu osłabia podczas rozmów i tego ciągłego siedzenia przy stole.
- Jedzenie tam to religia. Kuchnia polska z początku lat 2000, stół się ugina od mięsa. Wegetarianie? Mniejsze spożycie mięsa? A co to za dziwne wymysły?
- Tradycja jako najwyższa wartość. Kościół, ślub, dziecko, standardowa robota 8-16 żeby się nie narobić, narzekanie jak to jest
Rodzina chłopaka ze wsi mnie po prostu osłabia podczas rozmów i tego ciągłego siedzenia przy stole.
- Jedzenie tam to religia. Kuchnia polska z początku lat 2000, stół się ugina od mięsa. Wegetarianie? Mniejsze spożycie mięsa? A co to za dziwne wymysły?
- Tradycja jako najwyższa wartość. Kościół, ślub, dziecko, standardowa robota 8-16 żeby się nie narobić, narzekanie jak to jest

SzycheU +201
Przypomniało mi się jak 6 lat temu pierwszego września wrzuciłem swoje zdjęcie z zakończenia szkoły i trafiłem w gorące i na jebzdzidy xD
#szkola #thebestofmirko
#szkola #thebestofmirko
źródło: 45d65c4eed6e765ee9ce268f529e4520
Pobierz

z tego, co rozumiem, to tutaj pan ma ten sam problem, ale w analogowym aparacie: http://forum.olympusclub.pl/threads/77069-Problem-z-przys%C5%82on%C4%85-MC-Helios-77m-4-1.8-50
#pytanie #aparat #fotografia #nikon #obiektyw