Aktywne Wpisy

nativ +6
Muszę się pochwalić bo się uduszę. Mieszkam w bliźniaku. Ściana pomiędzy mną a sąsiadem to około 25cm. Sąsiedzi są głośni. Postanowiłem wyciszyć ściany od ich strony.
Pierwsza ponad rok temu sypialni. Miałem tylko 25mm na wyciszenie, inaczej nie zmieściłbym szafy.
Poszło tak.
Mass loaded vinyl 2mm żałuję mogłem dać 5mm.
Dwie warstw zielonych podkładów pod panele po 7mm każde.
Plyta gipsowa 9.5mm
Pierwsza ponad rok temu sypialni. Miałem tylko 25mm na wyciszenie, inaczej nie zmieściłbym szafy.
Poszło tak.
Mass loaded vinyl 2mm żałuję mogłem dać 5mm.
Dwie warstw zielonych podkładów pod panele po 7mm każde.
Plyta gipsowa 9.5mm

souvlaki +2
w------i ładnego typka z pracy :(

Ale to nie koniec, bo przysłał mi też drugi słoiczek tejże samej ambrozji, a gdy spróbowałem, to poznałem, że żaden dodatek nie byłby lepszy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mną kompot, albo lepiej sok porzeczkowy, jeśli tylko macie. Trzeba wypić zdrowie dobrego Mirka, najprawilniejszego z prawilnych, @C3po ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ponieważ, już zbyt wiele dostałem od dobrych Mirków, a @reflex1 zapowiedział, że dostanę jeszcze pocztówkę, to sam czuje potrzebę by coś rozdać.
Spośród plusujących wylosuje szczęśliwca, któremu zafunduje cokolwiek ze #steam do 7 euro(jeśli przekroczy o jakieś centy to też ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), zrobiło się więc takie #rozdajosteam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Losowanie po około 24 godzinach.
Kiedyś zrobię cos większego (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wielkie dzięki @C3po, trzymaj się Mirku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@C3po: nie otwieraj spoilera
Polecam tego użytkownika (。◕‿‿◕。)
Nie szczędził taśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozdajo #thebestofmirko(bo prawilny mirek! ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) #gotujzwykopem #chwalesie #tylkomirko #866cb1955b0621617f97a83044efc453
źródło: comment_0Cd0LtfhRLYpzXvhN6N28DZ1ZD9LozHo.jpg
Pobierzźródło: comment_wPppzAO6XwcneWHWisLDvEpvrsosKIQn.jpg
Pobierzźródło: comment_6bX9C9x2yvR3AJkLQ7ikmR2fjLM0SvSh.jpg
Pobierzźródło: comment_qqX36ufBOf6QQ8PaoAFVzrxNdvsJxMtm.jpg
PobierzSmacznego i pij ze mno kompot