Aktywne Wpisy
blackghost +36
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
andbatros +66
Ktoś mi wyjaśni po co gratulować parze dziecka? Gratulować, że ktoś potrafił włożyć siusiaka i opróżnić wór? A kobiecie gratulować, że tak wytrząchała miednicę, że pomogła plemnikom dotrzeć do jaja? xD
#antynatalizm
#antynatalizm
Za kilka dni minie 3 miesiące jak kupiliśmy z Różowym #auto. #honda #civic 8. generacji, 2007 rok, silnik benzynowy 1.8, skrzynia manualna, sedan.
Auto z polskiego salonu.
Klika obserwacji i opinii :)
Po pierwsze, jeździ się tym bardzo fajnie, nie jest wcale takie twarde jak piszą w internetach, ale może dlatego że to sedan i jest ciut inaczej zawieszony niż ufo? Nie wiem. W każdym razie ja nie mam z tym problemów.
Spalanie mile zaskakuje, szczególnie w trasie. Przy prędkościach poniżej 120 km/h schodzi do 5,9l/ 100 km. Przy szybszej jeździe 6-6,2l/ 100 km.
W ogóle dłuższe podróże to jest to gdzie to auto najlepiej się odnajduje :) przynajmniej taka jest moja opinia. Żadnych problemów przy wyprzedzaniu. Sporo miejsca w środku, pojemny kufer. Szkoda tylko że nie mam tempomatu.
Teraz trochę mniej przyjemnych tematów.
Po zakupie, poszła od razu do serwisu.
Wymieniony olej, klocki hamulcowe przód i tył, tarcze tył, tuleje w wahaczach, razem z "robotą" zapłaciliśmy 1600 złotych.
Niestety pojawił się problem z hałasującą skrzynią, łożyska były do wymiany, o perypetiach z tm związanych piszę tutaj. W końcu auto naprawił mechanik Sąsiad Różowego. Wszystkie 7 łożysk kwalifikowało się do wymiany, koszt jednego podobno około 100 zł, więc tańszą opcją była wymiana całej skrzyni na używaną. Do tego okazało się że sprzęgło też już do wymiany.
Za całość razem z wynagrodzeniem zapłaciliśmy 1700 złotych (skrzynia 500, sprzęgło nowe ponad 700 i olej), ale to po znajomości, więc raczej mało miarodajna cena.
#motoryzacja #autolb
Jakosc materialow w UFO jest fatalna
Sam mam takiego Civica i gwarantuje ci, że komputer zaniża.
Jeśli o zużycie chodzi to u mnie podobnie, tapicerka na drzwiach od kierowcy dość zużyta, lewarek wygląda jeszcze całkiem znośnie (u mnie 100 tys.).