@Opipramoli_dihydrochloridum Co za #!$%@?. Sam kiedyś pytałem go o źródło i żadnych banow. Czasem podaje źródła ale najczęściej są to strony arabskie/tureckie i inne blisko wschodnie.
Nikt nawet by nie wiedział co z tym zrobić oprócz wejścia tam a facet ma potężna wiedzę co widać po wywiadach z nim.
@stefciobrzucho: Dokładniej, to uczeni muzułmańscy zaczęli używać cyfr z sanskrytu do trygonometrii i innych tam takich. W Indiach cyfry nie miały zbyt wielu zastosowań.
@Lemartez: @masowe-duraczenie: @Opipramoli_dihydrochloridum: @stefciobrzucho: xD Ostatnio widziałem go komentującego u kogoś innego i już wiedziałem, że będzie o nim głośno niedługo. @2PacShakur @60groszyzawpis Ten ziomek napisał, że Szewko "regularnie"; POWTARZAM "regularnie" posługuje się fałszywkami. Jak codziennie wchodzę na jego profil to nic takiego nie zauważyłem. Ba, nie zauważyłem nawet, żeby incydentalnie wrzucał fałszywki? Wiecie o co temu gościowi może chodzić?
@Primusek: Ogólnie to robi gównoburzę nie wiem o co. Jak został zablokowany to widocznie był powód. Ja jakoś często z nim piszę i nie mam żadnych problemów.
Co do źródeł. Niestety niektórzy nie ogarniają jeszcze, że zbiór odpowiednich kont na twitterze może być źródłem i oczekują pytając go o źródło, że poda im jakąś telewizję, radio czy agencję prasową. Mogę to tylko skomentować - lol.
@2PacShakur: Może to po tym jak Antoni wysłał f16 do Syrii i oczywiście Szewko wyraził swoje zdanie na ten temat? Bo jak wpisałem to imię i nazwisko na google to wychodzi na jakiegoś pisowca a co za tym idzie cały swój świat widzi przez pryzmat Rosji.
Zazwyczaj nie chcemy w debacie publicznej uprawiać polityki i szukać rozwiązań politycznie dobrych dla danego ministerstwa. Politycy muszą podejmować decyzje, które są dobre dla gospodarki, ale zawsze chciałem żyć w społeczeństwie, które jest bardziej wielkoduszne niż nienawidzące. Oczywiście chodzi o strach i on ma jakieś podłoże. Dzisiaj wiele osób bywa na Zachodzie i widzi sprawy, które źle się potoczyły. Możemy tego nie chcieć, ale czy możemy
Nikt nawet by nie wiedział co z tym zrobić oprócz wejścia tam a facet ma potężna wiedzę co widać po wywiadach z nim.
Ostatnio widziałem go komentującego u kogoś innego i już wiedziałem, że będzie o nim głośno niedługo.
@2PacShakur @60groszyzawpis Ten ziomek napisał, że Szewko "regularnie"; POWTARZAM "regularnie" posługuje się fałszywkami. Jak codziennie wchodzę na jego profil to nic takiego nie zauważyłem. Ba, nie zauważyłem nawet, żeby incydentalnie wrzucał fałszywki? Wiecie o co temu gościowi może chodzić?
Tak swoją drogą, wczoraj zwróciłem p. Wojciechowi uwagę na błąd (napisał Damaszek a mowa była o Aleppo) i jakoś mnie nie zablokował ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co do źródeł. Niestety niektórzy nie ogarniają jeszcze, że zbiór odpowiednich kont na twitterze może być źródłem i oczekują pytając go o źródło, że poda im jakąś telewizję, radio czy agencję prasową. Mogę to tylko skomentować - lol.