beka z tych wszystkich fitnesek xd podnoszą po 10 kilo i myślą, że są koksami xd pamiętam jak kiedyś jakaś w rozmowach w toku wyzwała na pojedynek janusza z brzuchem z publiczności i się zesrała zanim on się rozgrzał xddd #logikarozowychpaskow #silownia
Napakowany wygląd nie ma nic wspólnego z estetyką, zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Ważne są proporcje.
Niektóre laski o tym zapominają i wyglądają jak opalony transseksualista z makijażem xD, niektórzy goście też o tym zapominają i wyglądają jakby ich ktoś hodował do uboju na steki.
@PierDacze: Tu chyba najbardziej istotne jest słowo "niektórzy". Fakt są tacy oraz takie co przeginają. Ale jeśli laska chodzi na siłkę i nawet
no nie wiem, dla mnie baba z wystającymi barkami i przedramieniem jakby w kamieniołomie pracowała wygląda już jak transeksualista i nie trzeba do tego hormonów. duży tyłek nie pomoże - zresztą czasami wygląda on dobrze tylko w spodniach
Chyba, że mial coś ze sportem do czynienia wcześniej, ale akurat tacy tutaj sie nie wypowiadają.
@cuntbrah: No pewnie bo wykop to homogeniczne środowisko suchoklatesów łażących w rurkach. Po awatarach rozpoznajesz kto się wypowiada czy masz jakiś skaner?
@fortheworld: odwieczna beka z lasek chodzących na siłownie i ćwiczących piórkowymi ciężarami i bojącymi się sztangi, plus do tego 10 kg tapety i zero pracy, plus fotka w kiblu na insta, nie szanuje
Stu kilowy martwy ciąg chociażby. Przysiad z ponad 60 kilogamami na plecach, na wiele powtórzeń, to normalka co widze. Zareczam Cię, że typowy stulejarz z wypoku po wyjsciu z piwnicy nie wezmie sztangi i nie zrobi czegoś takiego ważac tyle ile te laski.
@cuntbrah: Tyle, że stulejarz po półrocznym treningu wejdzie na takie ciężary z korzyścią dla wyglądu i zdrowia, a baba co tyle dźwiga musiała się nieźle forsować i
@big-pink: To, że to wykracza to poza jakieś twoje normy zbudowane na oglądaniu p---o i panienek w jpg to nie znaczy, że takie dziewczyny jak ona nie mają brania ( ͡°͜ʖ͡°)
@D3lt4: Jak dla mnie za mocno. Jej ciało, jej sprawa - ale kobieco to ona nie wygląda z tym brzuchem i tymi łapskami. Do tego niska jakaś taka i przez to przerośnięta się wydaje. Jak chłopak na metce :P
@PierDacze: Tu chyba najbardziej istotne jest słowo "niektórzy". Fakt są tacy oraz takie co przeginają. Ale jeśli laska chodzi na siłkę i nawet
@IspitOnYourGrave: Ta na zdjęciu to raczej się szpeci, niż dba o siebie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no nie wiem, dla mnie baba z wystającymi barkami i przedramieniem jakby w kamieniołomie pracowała wygląda już jak transeksualista i nie trzeba do tego hormonów. duży tyłek nie pomoże - zresztą czasami wygląda on dobrze tylko w spodniach
@cuntbrah: No pewnie bo wykop to homogeniczne środowisko suchoklatesów łażących w rurkach. Po awatarach rozpoznajesz kto się wypowiada czy masz jakiś skaner?
@Shodan56: Ja 2x10 kg hantle dźwigam a nawet taki bicepsów nie mam jak się zepnę.
@cuntbrah: Tyle, że stulejarz po półrocznym treningu wejdzie na takie ciężary z korzyścią dla wyglądu i zdrowia, a baba co tyle dźwiga musiała się nieźle forsować i
Komentarz usunięty przez autora