Wpis z mikrobloga

Jakiś czas temu na mikro wspominałem, że robię remont. Już się jako-tako urządziłem, w związku z czym wypada chyba zrobić #chwalesie . Całość wyszła mi ok 25k (materiały + robocizna), w tym: kupno wszystkich sprzętów dużego AGD poza lodówką, kupieniem łóżka dwuosobowego z materacem, narożnika do dużego pokoju, nowych lamp do sypialni i dużego pokoju, zrobienie od zera łazienki wraz z demontażem starej, wymiana instalacji hydraulicznej w łazience (jeden dzień kucia tylko na schowanie rur) i kuchni, położeniem nowych tynków i gładzi w całym mieszkaniu (74m2), farbami (malowałem sam), nowymi listwami podłogowymi, kuciem nowych rowków na oświetlenie, przekładaniem paru gniazdek i nową konstrukcją podsufitki w przedpokoju z regipsów. Na zdjęciu duży pokój, wraz z zabytkowym, niemieckim radiem Graetz (prezent od rodziny mojej dziewczyny). W komentarzach parę innych zdjęć. Kuchni nie pokazuję, bo została stara i brzydka ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Więcej fot w komentarzach.

#budujzwykopem #remontujzwykopem #wygryw #mieszkanie #polskiedomy
mirekmirkowski - Jakiś czas temu na mikro wspominałem, że robię remont. Już się jako-...

źródło: comment_W559RMHk5q8cNTXaeXjFSVyEkMvCBvQ9.jpg

Pobierz
  • 17
@mirekmirkowski: wszystko wyszło bardzo ładnie moim zdaniem, jedyne co bym zmienił to pod TV jakiś niski stolik, przeznaczony pod tv i sam tv albo postawić na tym stoliku albo dać go niżej