#pytanie Jest tu jakiś Mirek który potrafi zrobić mapę albo apke w których możnaby zaznaczać obszary? I najlepiej żeby była możliwość przejścia do google street view. Pytam odnośnie wykopowej listy najniebezpieczniejszych miejsc w Polsce.
Wszystkie niebezpieczne miejsca jakie podali wykopowicze znajdują się w komentarzach, pod znaleziskiem ze wcześniej wymienionymi pod pierwszym wpisem na mirko w tym temacie.
Teraz przydałaby się mapa która obejmowałaby te wszystkie nieciekawe dzielnice, osiedla czy ulice. Ja niestety nie potrafię stworzyć takich rzeczy i moja rola się kończy w tym temacie.
Mam prośbę i nadzieje że znajdzie się ktoś chętny stworzyć coś praktycznego, co uratowałoby wiele osób przed potencjalnym pobiciem, skrojeniem czy kupnem mieszkania w patologicznej okolicy. Przekazuje więc pałeczke każdemu chętnemu który może realizacje tego pomysłu przenieść na wyższy poziom.
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
Jest tu jakiś Mirek który potrafi zrobić mapę albo apke w których możnaby zaznaczać obszary? I najlepiej żeby była możliwość przejścia do google street view. Pytam odnośnie wykopowej listy najniebezpieczniejszych miejsc w Polsce.
Wszystkie niebezpieczne miejsca jakie podali wykopowicze znajdują się w komentarzach, pod znaleziskiem ze wcześniej wymienionymi pod pierwszym wpisem na mirko w tym temacie.
Teraz przydałaby się mapa która obejmowałaby te wszystkie nieciekawe dzielnice, osiedla czy ulice. Ja niestety nie potrafię stworzyć takich rzeczy i moja rola się kończy w tym temacie.
Mam prośbę i nadzieje że znajdzie się ktoś chętny stworzyć coś praktycznego, co uratowałoby wiele osób przed potencjalnym pobiciem, skrojeniem czy kupnem mieszkania w patologicznej okolicy. Przekazuje więc pałeczke każdemu chętnemu który może realizacje tego pomysłu przenieść na wyższy poziom.
#patologiazewsi #polska #programowanie #patologiazmiasta #mapa #warszawa #katowice #slask #trojmiasto #lublin #szczecin #bialystok #krakow #poznan #opole #wroclaw #mirkohooligans #olsztyn #lodz #torun #rzeszow
źródło: comment_FEjqHNZLQXUDWtJSbaa0FTXGF0ZFd5Nq.jpg
Pobierz