Aktywne Wpisy

katienca +34
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ¯\(ツ)/¯
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa

Markowowski +7
Cały twitterek zasrany tym całym Charlie, a większość dowiedziała się dziś o istnieniu tego gościa xD No ale każdy ma coś do powiedzenia, więc ja też coś dodam.
Mianowicie, nie obchodzi mnie ten typ i mam w dupie polaryzację w USA. Nie mamy swoich lokalnych problemów? Mam tylko nadzieje, że nie spowoduje to kryzysu politycznego i nie będzie miało dużego wpływu na amerykańską giełdę, bo mam tam kupę hajsu. Z tym małym
Mianowicie, nie obchodzi mnie ten typ i mam w dupie polaryzację w USA. Nie mamy swoich lokalnych problemów? Mam tylko nadzieje, że nie spowoduje to kryzysu politycznego i nie będzie miało dużego wpływu na amerykańską giełdę, bo mam tam kupę hajsu. Z tym małym

Komentarz usunięty przez autora
Dodatkowo do @B_P_R_D: Rozumiem też, że urodzenie się chłopcem nie jest równoznaczne z poczuciem całkowicie subiektywnej przynależności płciowej?( ͡º ͜ʖ͡º) Znam ten temat z kolei z internetu i tv...
Komentarz usunięty przez moderatora
a z kogo najłatwiej nakręcić hehe beke? z najbardziej bóldupiącej części społeczeństwa- padło na tzw. 'patriotów prawaków'.
Jak to najłatwiej zrobić?
ano założyć na fb strone/wydarzenie szkalujace kraj/wyrażające poparcie dla skrajnie lewicowych idei etc.
bóldupy danej grupy społecznej wylewa się w każdym słowie nienawistnego komentarza
To jakaś patola tak jak i reszta tych zjebów w patriotycznych koszulkach a żyjących na co dzień z kradzieży. Więc patola patolą, a ja piszę
zasadniczo mnie to nie obchodzi gdzie sie umówili- obstawiam jakąś grupe śmieszków na fejsbuku, albo innym polskim chanie, czyli miejsca skupiające tego typu trolli.
@B_P_R_D: odkryłeś spisek. Ja podejrzewam że to na torze musiało byś, wszyscy mieli proxy. itd.
@NiespodziewanaRiposta: #proudtobegay #proudtobeblack itd (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ale cieszę się, że ktoś się poczuł wywołany do tablicy. Otóż mylisz się pisząc, że ktoś kto ceni sobie swój naród, tradycję, korzenie, rodzinę i historię robi to z braku poczucia własnej wartości. Tak samo
Osoba dojrzała, o ugruntowanym poczuciu wartości, bez względu na życiowe perypetie zawsze odnajdzie coś, na czym może oprzeć swoją wartość: inwalida może uczyć się języków, chory obłożnie może pomagać innym w podobnej sytuacji przez udzielanie się na blogu. Każdy może odnaleźć coś dla siebie, wystarczy rozejrzeć się dookoła. Świat jest piękny i różnorodny. Polecam refleksję nad sobą.
Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie. Tożsamości na zewnątrz szukają dzieci