Aktywne Wpisy
gharman +411
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Teemcio +343
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PS Te dla kryptopedofili mnie nie interesują ani jakieś Naruto z filerami czy Dragonballe z walkami na 15 epizodów xD
Jest coś tej klasy czy nic?
http://www.naruto.wbijam.pl/pierwsza_seria.html
Tu masz odcinki naruto w dobrej jakości z napisami i obok rozpisane co oglądać. Nie wyobrażam sobie zagłębiać się w anime tego typu nie próbując chociaż podejść do tego tytułu.
Troll?
xD
@jegertilbake: Implikowanie że trochę mniej generyczny battle shounen może być w czymkolwiek "najlepszy". XD
@FireDash: Nie ręczę za innych, ale według mnie Naruto był słaby już kiedy go czytałem 10 lat temu. Argumentum ad populum do mnie nie przemawia, kiedy zachodni fani anime zachwycali/zachwycają się takimi wybitnymi dziełami jak Elfen Lied, SAO czy Shingeki no Kyojin.