Wpis z mikrobloga

@Kruk: nie gralem w klanie. Ale dla mnie to jest all time ever ! 2 średnio - 3 nie grałem. Ten klimat, te postacie. Nie potrzeba HD itp. żeby czuć to. Dziś gram na telefonie, full emulacja z psx, bo uwielbiam ♡
@Activnoiz: No to żałuj braku gry w klanie. Poznałem w cholerę fajnych osób. W cholerę #!$%@? też, no tak bywa. Ale to są prawdziwi przyjaciele, którzy to udowodnili. To fajne że jak masz kłopoty to masz kumpli nie tylko z realnego świata, ale na tych ludków z internetów też możesz liczyć.
@Kruk: Kiedyś miałem taką ekipę z CS'a 1.6. Niestety ale po jakimś czasie się rozpadło. Może kiedyś uda się znowu zebrać ludzi na spotkanie...
@Kruk @Activnoiz a graliście w Belzebuba? Jeśli nie, to polecam - nowe questy, potwory, bardzo dużo nowych przedmiotów, sety, nowe postacie, crafting, dzielona skrzynia etc.

i frustrująco wysoki poziom trudności
@Kruk stare kuce siedza i wspominaja przygody z gierki komputerowej. Jakie to #!$%@? smutne

@bocznica: uwerz mi, że na takich spotkaniach sama gra jest jednym z najmniej poruszanych tematów, zwłaszcza po tylu latach znajomości w realu. sam w gry gram mało, ale spotykam się czasem od ponad 10. lat z ludźmi poznanymi przez pewne forum tematyczne (już nieistniejące) i jak się spotykamy to prawie w ogóle o tym nie rozmawiamy. zwłaszcza,