Aktywne Wpisy
filip-pietrasik +14
Urynowyurynator +31
Jak długo będzie powtarzana ta z-----a narracja, że jak społeczeństwo się bogaci to ludzie nie chcą mieć dzieci?
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te

#arduino #elektronika #mikrokontrolery
źródło: comment_AAhrsNa9lKosH0MmsrjPQVWNRdSmSWV3.jpg
PobierzMój ESP12 leci już pół roku na dwóch paluszkach AA: https://thingspeak.com/channels/73660 , pomiar wysyłany co pół godziny.
@Garreth: Testowo na powerbanku, teraz siedzi pod zasilaczem. Jednak jeszcze pogrzebie sobie w kodzie aby obadać co i jak tam działa. Mam jeszcze tych espów ze trzy tak więc jeszcze coś na nich potworzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ten projekt był robiony zimą na szybko na odwal się do nadzorowania temperatury na piecu C.O i
Jak byś się odezwał wieczorem i przypomniał, to mógłbym Ci podesłać kod jaki używam w moim projekcie. Nie mam tak ładnie rozrysowanych schematów na kompie, bo wszystko robiłem na płytce stykowej na pająka w locie a potem przelutowałem 1:1 na płytkę uniwersalną:P
Jako sensor temperatury/wilgotności użyłem DHT22, bardzo przyjemny w obsłudze i działa z 3.3V. Zresztą ostateczny układ wyszedł bardzo podobny do tego co tux zapodał - zamiast przycisków do programowania/resetu użyłem zworek, DHT22 podpięte tak jak
Komentarz usunięty przez autora
@dktr: Widzę, że lubisz znać temperaturę wszystkiego co Cie otacza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora