Aktywne Wpisy
urarthone +775
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.7% (855)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.6% (110)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.3% (287)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.0% (32)
- Złodziej książek z USA 4.2% (129)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.7% (51)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 3.9% (121)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 48.6% (1499)
Kredo_Asasynow +414
Chcecie ciekawą bombę?
Niejaka BEVERLY, która dodzwoniła się do CAGE by zaatakować Wardęgę to nie kto inny, jak żona Krzysztofa Rozpary.
Nie wierzycie? Porównajcie sobie jej głos z dzisiejszego programu do tego filmu, gdzie państwo Rozpara pokazują swoją rezydencję.
https://youtu.be/MjkGXjsCjII?si=L1_YEFZ2A3ApzpCq
Czy to nie dziwne, że żona jednego z właścicieli, która przy okazji jest głównym medykiem podczas gal (a powiedziała, że nie jest powiązana z federacją - kłamczuszek) atakuje zawodnika z main eventu?
Niejaka BEVERLY, która dodzwoniła się do CAGE by zaatakować Wardęgę to nie kto inny, jak żona Krzysztofa Rozpary.
Nie wierzycie? Porównajcie sobie jej głos z dzisiejszego programu do tego filmu, gdzie państwo Rozpara pokazują swoją rezydencję.
https://youtu.be/MjkGXjsCjII?si=L1_YEFZ2A3ApzpCq
Czy to nie dziwne, że żona jednego z właścicieli, która przy okazji jest głównym medykiem podczas gal (a powiedziała, że nie jest powiązana z federacją - kłamczuszek) atakuje zawodnika z main eventu?
1. Dzieciństwo, pełne płaczu, zakazów.
2. Młodość to #!$%@? w szkole, stres, obowiazki.
3. Praca, przeklęty trud zaspakajania pierwotnych potrzeb i tak 40lat wstawania rano i #!$%@?. N a weekend tylko zapić lub zaćpać by wygasić chwilowo egzystencjalne myśli.
4. Bądź pewien że w międzyczasie będą umierać twoi bliscy.
5. Emeryt, wszystko Cię boli, niewiele już można w życiu.
6. Wspaniałe życie zwieńczone umieraniem. Szczęśliwcy wpadną pod auto i zginą śmiercią nagłą, ty raczej będziesz umierać powoli, że świadomością, możliwe że miesiącami w męczarniach.
Powodzenia płodzicielu.
#filozofia #antynatalizm #egzystencjalizm #zycie
Ja akurat tak nie mam, ale zdecydowana większość dzisiejszych dzieci tak będzie mieć w życiu.
I nie jest tak że tylko praca fizyczna jest ciężka, być może #!$%@? w korporacji jest jeszcze gorszy.
A rozwijanie się jest absurdalne, wkładasz energię a do czego byś nie doszedł i tak umrzesz. Nasz byt jest absurdalny.
Komentarz usunięty przez autora
@Twojbratmirko: Mam słuchawki, a jak ty nie potrafisz zapukać, że jest za głośno, to wyprowadź się na odludzie. Gliniarze sami byli zmieszani, że musieli udzielać interwencji w tak głupiej sprawie, bo była może 22:30 w piątek, a jakby aspołeczny sąsiad zapukał, to by miał spokój od dawna. Skończyło się nawet bez upomnienia, nie mówiąc o mandacie, bo po
@Twojbratmirko: Czyżby? Jakimś cudem jednak inni ludzie garną się do głośnych miejsc jak kluby.
Ja wszystko rozumiem i jestem do dogadania się, ale nie poprzez gliniarzy. Mieszkam na Śląsku i wielu górników tutaj pracuje na zmiany i odsypiają w dzień. I gdybym wiedział, że mam takiego sąsiada, to bym brał to pod uwagę nawet w środku dnia. Ale jeśli on(a) wolał(a) załatwić
Powiedz co jest losową bzdurą.Pewna śmierć jest losowa bzdurą? Ograniczone dziecinstwo, stres szkoły albo konieczność pracy jest losową bzdurą?
Jak żyć by nie umrzec, by na starość uniknąć bóli, by uniknąć pracy jakiejkolwiek, jak uniknąć szkoły i być w pełni wolnym i niezależnym dzieckiem