Aktywne Wpisy

raFFcio +45
Halo @Moderacja @m__b czy wy tam jesteście normalni? Na tym portalu nie ma już żadnej treści poza ruską propagandą, pisowsko-konfederackimi spinami i fejkami oraz rasizmem i antysemityzmem. @Moderacja tak moderuje, że nie reaguje na nic, nawet na bezpośrednie zgłoszenia.
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

źródło: comment_51LqoWjJ3IMIao0NesYdT7kvvcEyzIUv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mieszkam ze studentką prawa, więc wiem, o czym mówię. Nie raz widziałam, czego się uczy i w jaki sposób.
Ale nie będę ci niczego udowadniać zielonko, bo jak widać oprócz agresji i wydawania z góry osądów na mój temat, nie umiesz prowadzić dialogu, także dziękuję bardzo, ale nie zamierzam z tobą dyskutować.
źródło: comment_vyWkxYo1TulbcRZS7dq8QSdFkYMGEqk8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Weryfikują to natomiast rekrutacje na aplikacje, 80% osób przyjętych co roku to studenci dzienni po uniwersytecie.
Nie wiem jak jest na UW bo ja studiuję w Poznaniu, u nas co
i jeszcze jedno, mam znajomą która studiuje prawo, kilka razy z ciekawości poprosiłam ją żeby opowiedziała na czym polegają zajęcia i czego się musi nauczyć i dla mnie to są takie straszne NUDY, że prędzej bym sobie strzeliła w łeb niż czytała takie pierdoły.
No i co z tego, że dla Ciebie to są nudy? xD Dla mnie nuda to programowanie dlatego nie poszłam na informatykę. Tak samo nudne jest gapienie się w mikroskop więc nie jestem na biologii.
Każdy studiuje to
Komentarz usunięty przez autora
@Deputat: pewnie dlatego, że to jedyny sensowny humanistyczny kierunek
Marzyła o tym, żeby dostać się na prawo, prawie na pewno jej się udało. Mamełe jej gratuluje, a ona dziękuje mamełe za to, że ją wspierała...
Na takiej samej zasadzie jak ludzie chwalą się zdanym prawkiem, czy licencjatem, taka dziewczyna ma prawo napisać, że cieszy się, że uda jej się pewnie trafić na wymarzony kierunek. no beka404notfound
Komentarz usunięty przez autora