Aktywne Wpisy
USSCallisto +32
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
KolorowychSnow +178
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
Jedliście już kiedyś oopsie bread? Fajna alternatywa dla normalnego pieczywa, dobra opcja dla bezglutenowców i ciekawe urozmaicenie dla białkoholików (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Są lekkie, ale trzymają ładnie formę, bez problemu nadają się na kanapkę i nie smakują jak jajecznica.
Potrzebujecie pół kostki twarogu, ok 1/2 łyżki zmielonego siemienia lnianego, 3 jajka [u mnie trzy białka i dwa żółtka, bo trzecie biorę dla siebie] + sól, pieprz czy jakieś ziółka do smaku. Twaróg z żółtkami, siemieniem i przyprawami miksujecie na jednolitą masę i delikatnie mieszacie z ubitymi na sztywną pianę białkami. Taką masę przekładacie na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, wystarczy nakładać łyżką, same się rozleją na kształt placków., powinno wyjść ok 8 sztuk. Piec ok 25 minut w 150 stopniach, czyli w sumie aż się zrumienią. Tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A po śniadaniu będzie pewnie lodzik ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzmatra #gotujzwykopem #lowcarb #keto #bezglutenu i w sumie #mikrokoksy #dieta i #redukcja jak ktoś węgle ucina
@Neworeah: pertraktuj z niebieskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KurczePieczone: 100g
@berecik: lepiej do książek wróć a nie na siłownię xD
@berecik: teraz to Ty robisz szoł dla swojej atencji, i to strasznie słabe... xD