Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +203
Atypical +106
Co ja odwaliłem to ja nawet nie.
Szukałem hothatcha, auta na codzień, a kupiłem limitowana edycję mazdy mx5 XD
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #mazda
Szukałem hothatcha, auta na codzień, a kupiłem limitowana edycję mazdy mx5 XD
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #mazda
Mam 15 lat i chciałbym zacząć uczyć się pod kątem web dev. Niestety, jak wpiszę hasło w google to wszystkie wyniki nakierowują do jakichś głupich poradników, które można przerobić w 1 dzień, albo są skierowane dla osób które już web dev ogarniają. Polecicie, albo przekleicie jakiś wpis na mirko w którym jest jakiś fajny spis treści z materiałami? Czego powinienem się uczyć, żeby robić np. jakieś proste pluginy na wykop korzystając z jego api, albo inne ciekawe aplikacje internetowe, a nie zwykłe strony które równie dobrze można postawić na wordpressie?
#naukaprogramowania #trudnesprawy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: no, to mniej wiecej tyle ile potrzeba na podstawowe ogarniecie webdevu. To nie jest rocket science cumplu
Może to nie jest najlepsza strona do nauki, ale przynajmniej będziesz wiedział, czego się używa. Szczególnie polecam zaznajomienie się z technologiami: HTML, CSS, JavaScript, SQL. Potem coś od strony serwera, np. jakiś CMS (Wordpress itp.) albo framework (np. Django + Python, PHP + Laravel itp.). Ogólnie jest tego dość dużo, więc zamiast wertować wszystko po kolei lepiej ogarnąć podstawy i zacząć robić jakąś stronkę.