Wpis z mikrobloga

• 1
Pracować dla firm z zagranicy i zarabiać ponad 20zl za godzinę to nie wyczyn jak byś tyle zarabiał w Polskiej firmie to by było zajebiscie
  • Odpowiedz
  • 0
@feuer: ja zarabiam dobre pieniądze nie marudzę i szczerze Cię podziwiam masz zajebsite życie, może nawet zazdroszczę ale nie w sensie perioratywnym.
I nie zrozum mnie źle nie czepiam się bo chciałbym żebyś żył jak Polacy na cebuli i ziemniakach, po prostu wydaje mi się że w tym momencie popłynąłeś.
Zarabiać 20zl w Polsce od Polskiego zleceniodawcy realne ale też nie łatwe.
Zarabiać 20zl od zagranicznej firmy to żaden wyczyn.
  • Odpowiedz
@ceflon: myślałem że to do mnie bo czytałem tylko ten Twój komentarz. ale teraz już wiem, że to nie było do mnie :)
a chodziło mi, że banolli jest polską firmą
  • Odpowiedz
@krabsik: Kelnerka, mireczku. Sam wyciągam w sezonie ponad 20 ziko studiując dziennie, nie w sezonie to zależy od lokalu. Jeśli jesteś ogarnięty to idziesz do lepszej restauracji i tam zarabiasz nawet i 30 w dobry dzień.
  • Odpowiedz
Ja zacząłem w lutym. Jeśli masz dobrą prezencję i masz jakieś pojęcie, choćby teoretyczne plus szybko się uczysz, to na spokojnie znajdziesz posadę. Ew. wróć do Krakowa we wrześniu, wtedy trwa jeszcze sezon i na pewno będzie łatwiej znaleźć coś niż w październiku
  • Odpowiedz