Aktywne Wpisy
robert5502 +705
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +263
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
Na wypoku jest utarte przekonanie, że TVN24 jest antypisowską bądź pro-PO-wską telewizją wspierającą działania KODu.
Polecam zatem 3 wydania programu "Czarno na białym":
Na Klubie...
Partia w przebudowie
KOD. Co dalej?
W TVN24 nie są ukrywane tematy problemów Platformy oraz KODu. Mówi się otwarcie o spięciach wewnątrz partyjnych oraz komentuje ich kolejne poczynania. Zastanawia mnie, czy znajdzie się pośród #tysiacurojenniezaleznychmediow bądź #tvpis czy #radiopis jajkiekolwiek domniemania na przykład dotyczące sporu na linii Jarosław Kaczyński i Prezydent Duda. Albo jakiekolwiek materiały które z innej perspektywy mogłyby spojrzeć na poczynania PiSu niż z perspektywy #dobrazmiana?
Po stronie niezależnej, niepokornej, rzadowej, zmiany treści albo usuwanie to nic niezwykłego.
@Goofas: Oho, już TVN nakręca spiralę antypolskiej nienawiści do władzy i wszystkiego co ta (wybrana w demokratycznych wyborach) wraz z Polakami próbuje zbudować.
Pospolite ruszenie, bunty, jakieś lokalne spotkania, wtf :D
Komentarz usunięty przez autora
@koroluk:
już raz gdzieś to tutaj pisałem, ale niezmiernie bawi mnie fakt przedstawiania przez PiS i ich media TVNu i Wyboczej (Agory) jako jednego wielkiego frontu skierowanego przeciwko zdrowym siłom Narodu. J-----e na PO zaczęło się już przed porażką Komorowskiego i to regularnie, a potem oba media przychylnym okiem spojrzały na inne formacje - TVN z lekką sympatią na Nowoczesną, a Wyborcza z nieukrywaną sympatią pompowała Razem.