Aktywne Wpisy
brightit +23
#szkola #nauczyciele #nauczycielka #edukacja #dzieci
Mirasy jest tu jakiś nauczyciel? Chciałem poznać Wasze zdanie.
Dzieciak w 5 klasie cały rok #!$%@?ł jak dzik. Średnia będzie pewnie 5.8, wyróżnienie z alfika matematycznego i humanistycznego, odbębniony wolontariaty, zajęcia dziennikarskie i mnóstwo innych akcji typu dzień ukraiński itp. w dzienniczku 19 uwag pozytywnych jedna negatywna za gadanie.
Zależało mu, żeby znaleźć się w tej złotej księdze (która w moim mniemaniu jest niepotrzebnym wyścigiem szczurów i
Mirasy jest tu jakiś nauczyciel? Chciałem poznać Wasze zdanie.
Dzieciak w 5 klasie cały rok #!$%@?ł jak dzik. Średnia będzie pewnie 5.8, wyróżnienie z alfika matematycznego i humanistycznego, odbębniony wolontariaty, zajęcia dziennikarskie i mnóstwo innych akcji typu dzień ukraiński itp. w dzienniczku 19 uwag pozytywnych jedna negatywna za gadanie.
Zależało mu, żeby znaleźć się w tej złotej księdze (która w moim mniemaniu jest niepotrzebnym wyścigiem szczurów i
belkot1122 +373
Przeraża mnie to, że młodzi ludzie (szczególnie w wieku szkolnym) nie mają pojęcia co się w kraju dzieje, a jeżeli coś wiedzą, to mają to gdzieś.
I o to właśnie PiSowi chodzi. Naród ma być ciemny, nieświadomy niczego, tępy, którym łatwo się steruje, nie mają zielonego pojęcia o niczym.
Będziecie biedni, będziecie jeść pasztetową, nie będzie Was stać na nic. Zamiast się wzbogacać będziecie wiecznie żyć na tym samym poziomie, a nawet
I o to właśnie PiSowi chodzi. Naród ma być ciemny, nieświadomy niczego, tępy, którym łatwo się steruje, nie mają zielonego pojęcia o niczym.
Będziecie biedni, będziecie jeść pasztetową, nie będzie Was stać na nic. Zamiast się wzbogacać będziecie wiecznie żyć na tym samym poziomie, a nawet
#polskiyoutube #gonciarz
Wmawia widzom, że potrzebuje kasy na rozwój kanału, kiedy tej kasy nie potrzebuje, bo z kanału, wyświetleń i kontraktów ma taką
@Dorogon: Nie mam dowodu na to, czy
Komentarz usunięty przez autora
Potrzebne źródło. Nawet ja będąc nie w temacie wiem, że kasa może być różna, zależnie od tego jaki mamy "target docelowy", czy dobry target dla reklamodawców czy nie itp. czy zależnie od innych tam zmiennych. Ale założmy, że 10k ma, nie mam z tym problemu.
Wziąłem totalne minimum, czyli 2k dolarów. Przy czym taki Rock, gdzie jego widownia to w dużej części dzieci, za 8mln wyświetleń ma 2,5k dolarów, więc podejrzewam, że Gonciarz coś koło tego.
"Dobra, ale mówię - może dla niego warunkiem "rozwoju kanału" jest robienie 20 tysięcy miesięcznie, bo jak nie to mu się "nie opłaca"?"
Ale on spokojnie kontraktami wyciąga więcej. Nigdy się nie dowiesz ile na kontraktach zarabia,
@Dorogon: Przecież 20k które podałem to był przykład. Możesz tam wstawić 200k nawet, jak ktoś się wysoko ceni ;)
A no spoko, jeśli jest tak to przyznaję Ci rację.