Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ufo99: Można i tak powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale nigdzie nie mam problemów, tylko w Łodzi. No bo w jakim innym miejscu dadzą przy żywopłocie stalowe rurki pomalowane na zielono? Zajebisty pomysł...
  • Odpowiedz
@ntr1987: kto nigdy nie zahaczył słupka niech pierwszy rzuci kamień.

A chyba mi nie powiesz że od sposobu jazdy po Łodzi odpada tłumik, pęka korbowód, dziurawi się guma z turbo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak poza tym - od razu ludzi od p--d wyzywać? Masz ty rozum i godność człowieka?
  • Odpowiedz
A chyba mi nie powiesz że od sposobu jazdy po Łodzi odpada tłumik, pęka korbowód, dziurawi się guma z turbo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Mglisty: Chyba mi nie powiesz że przez kilka godzin jazdy sprawiło że odpadł tłumik, pękł korbowód i pękła ci opona? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
dzi. No bo w jakim innym miejscu dadzą przy żywopłocie stalowe rurki pomalowane na zielono?

@Mglisty: a w jakim miejscu dają ślepym prawo jazdy?? Bo nie w #lodz

kto nigdy nie zahaczył słupka niech pierwszy rzuci kamień.

No to patrz, tyle już lat jeżdżę po mieście ze słupkami w kolorze otoczenia i żaden nie był jeszcze "mój".
  • Odpowiedz
  • 0
@Mglisty trzeba przyznać że Łódź daje Ci wypokową atencję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak prawdę mówiąc mieszkam obok tych słupków już jakiś czas i jeszcze w nie miałem okazji tak zacnie wjechać :D może dlatego że nie mam koreańskiego auta ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

A o palcu potem
  • Odpowiedz