Wpis z mikrobloga

TERAZ K---A NA POWAŻNIE BO DOSTAJE RAKA JAK CZYTAM P---------E NIEKTÓRYCH OSÓB.

Po pierwsze rozróżniajcie co jest korzystne dla UK a co dla Polski. Oczywiście wyjście UK jest niekorzystne dla Polski bo to zostawia nas na pastwie osi zła Berlin-Paryż. Będzie trudnej zablokować wariactwa tych kretynów z Brukseli ale imo to tylko przyspieszy rozpad.

Naprawdę nie rozumiem o co macie żal do Brytyjczyków. O to, że zagłosowali zgodnie ze swoim interesem? O to, że mieli dość Brukselskiej biurokracji, urzędników którzy nimi rządzili, a których nikt nie wybrał i przed nikim nie odpowiadali? Że mieli dość butnych euro-lewaków i wariatów pokroju Schulza, Verhofstadta, Junckera? Że k---a chcieli być suwerennym państwem? Zbrodnia!

Zamiast p-------ć głupoty lepiej się zastanówmy jak opuścić ten p--------k w odpowiednim czasie i na jak najlepszych warunkach. Pewnie jeszcze co poniektórzy tu sobie z tego nie zdajecie sprawy ale UE już nie ma. UE dziś to strefa permanentnego kryzysu, schorowany starzec z demencją, któremu zostały ostatnie lata życia. Lawina ruszyła. To widać bo dzisiejszych wypowiedziach naczelnych eurokratów. Zero refleksji, nie widzą w tym swojej winy. Co będzie ich odpowiedzią? Jeszcze więcej integracji i jeszcze więcej brukselskiej biurokracji. Ci kretyni wbiją ostatni gwóźdź do trumny z bezrozumnym uśmiechem na ustach, nie zdając sobie sprawy z tego co czynią.

#brexit #oswiadczenie #4konserwy #neuropa #polityka
L.....e - TERAZ K---A NA POWAŻNIE BO DOSTAJE RAKA JAK CZYTAM P---------E NIEKTÓRYCH O...

źródło: comment_va1whJ2TdxNsTaphbXdTsmu5YzZ5TJMQ.jpg

Pobierz
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LibertyPrime: Nie, nie oglądam telewizji, ale jednak musiałem w związku z moimi studiami wryć wszystkie aktualne i już nieobowiązujące traktaty unijne. Podejrzewam, że Ty nigdy takiego czegoś nie miałeś nawet w ręku, ale to pewnie dlatego, że edkacja jest lewacka. I nie, nie jestem studentem stosunków międzynarodowych, a legitnym inżynierem,
  • Odpowiedz
@OldFuckinPyroRex: Sam mam się za konserwatystę i wolnorynkowca i dlatego patrząc przez pryzmat interesu Polski twierdzę, że wyjście UK z UE jest baardzo dla nas niekorzystne. Szkoda, że tacy ludzie jak np OP identyfikują się często ze światopoglądem, który ja sam wyznaję, a nie mają tak naprawde pojęcia jakie bzdury p------ą.
  • Odpowiedz
Sam mam się za konserwatystę i wolnorynkowca i dlatego patrząc przez pryzmat interesu Polski twierdzę, że wyjście UK z UE jest baardzo dla nas niekorzystne.

@halfmaniac: przeczytałeś w ogóle co ja napisałem czy ot tak sobie p--------z dla rozrywki?
  • Odpowiedz
http://www.izbarolnicza.pl/index.php/78-aktualnosci/418-srogie-kary-za-nadprodukcje-mleka

Proszę, pierwszy link z brzegu.

@maciejze: widzisz, nie masz pojęcia a się wypowiadasz. W UE możesz produkować tyle mleka ile chcesz - pod jednym prostym warunkiem, nie bierzesz dotacji. Jak brałeś (obecnie kwoty zniesiono, co prawda Polska i polscy rolnicy byli przeciwko [1], ale tylko dwa państwa były przeciw) dopłaty to w pakiecie z dopłatami był limit, jak przekroczyłeś płać - wszystko uczciwe i znane od samego początku.

1.
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: Oczywiście wyjście UK jest korzystne dla Polski bo to zostawia nas na pastwie osi zła Berlin-Paryż

... co w----i naród, a w-------y naród zagłosuje czym prędzej za polexitem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz