Aktywne Wpisy
WielkiNos +278
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +675
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Po pierwsze rozróżniajcie co jest korzystne dla UK a co dla Polski. Oczywiście wyjście UK jest niekorzystne dla Polski bo to zostawia nas na pastwie osi zła Berlin-Paryż. Będzie trudnej zablokować wariactwa tych kretynów z Brukseli ale imo to tylko przyspieszy rozpad.
Naprawdę nie rozumiem o co macie żal do Brytyjczyków. O to, że zagłosowali zgodnie ze swoim interesem? O to, że mieli dość Brukselskiej biurokracji, urzędników którzy nimi rządzili, a których nikt nie wybrał i przed nikim nie odpowiadali? Że mieli dość butnych euro-lewaków i wariatów pokroju Schulza, Verhofstadta, Junckera? Że k---a chcieli być suwerennym państwem? Zbrodnia!
Zamiast p-------ć głupoty lepiej się zastanówmy jak opuścić ten p--------k w odpowiednim czasie i na jak najlepszych warunkach. Pewnie jeszcze co poniektórzy tu sobie z tego nie zdajecie sprawy ale UE już nie ma. UE dziś to strefa permanentnego kryzysu, schorowany starzec z demencją, któremu zostały ostatnie lata życia. Lawina ruszyła. To widać bo dzisiejszych wypowiedziach naczelnych eurokratów. Zero refleksji, nie widzą w tym swojej winy. Co będzie ich odpowiedzią? Jeszcze więcej integracji i jeszcze więcej brukselskiej biurokracji. Ci kretyni wbiją ostatni gwóźdź do trumny z bezrozumnym uśmiechem na ustach, nie zdając sobie sprawy z tego co czynią.
#brexit #oswiadczenie #4konserwy #neuropa #polityka
Winę za wyjście UK z Unii ponoszą wszystkie te oszołomy, które obarczają Unię każdą możliwą bzdurą, z którą jedną z najpoważniejszych przyczyn była imigracja. I wieśniaki z Anglii uwierzyły w te brednie,
@Daleki_Jones: Bardzo chętnie. Przed I wojną światową to europa była centrum i rządziła światem.
@kubson93: Jakie korzyści? Korzyści coraz mniej. Pora się obudzić.
@LibertyPrime: Sprawdź sobie kto i dlaczego głosował za leave. Trochę się zawiedziesz.
@kubson93: Spoko, dali to dali. Część została dobrze wydana, cześć zmarnowana. Ale pieniądze się kończą a ja nie będę czuć się zobowiązany wobec Brukseli jeśli przestanie się to ewidentnie opłacać. A przestaje się powoli opłacać.
Urzędnicy będą de facto tak czy siak mieli ogromny wpływ na UK i poziom biurokracji tylko się zwiększy. Respektowanie wszystkich dyrektyw, norm etc., to warunki, które UK będzie musiała spełnić, by móc utrzymywać handel z UE ale nie będzie mogła mieć wpływu na tworzenie tych zapisów.
UE może stawiać im niekorzystne warunki, gdyż handel z UE jest dla
Komentarz usunięty przez autora
@kubson93: Chyba Ty...