Wpis z mikrobloga

@Ornament bo pewnie ze zmianą wyglądu nabrałeś pewności siebie, a ona bardzo wpływa na sposób w jaki postrzegają Cię różowe/ludzie.
@Naxster jak ni ma cycków to dekolt nie da +10, trzeba nadrabiać innymi atutami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nint: Problemów z takim ubiorem jest kilka. Chociażby fakt, że cholernie trudno tak dobrać ubrania, żeby to wyglądało świetnie na takim przeciętnym facecie jak np. ja. Na modelach na zdjęciach i filmach wszystko fajnie wygląda - idealna sylwetka, w uj drogie ubrania dopasowane co do milimetra, na zdjęciach jakieś spinanie materiału z tyłu, żeby dobrze wyglądało :P Jak się tak ubiorę, to po 15 minutach koszula się gnie, "wyskakuje" ze
  • Odpowiedz
@nint: Ja tak chodze... Ale no wlasnie tu sie pojawia ale. Dobrego materialu koszula jest droga! Nie kazdego stac. A jesli kogos nie stac moze kupic tani szit w ktorym sie zwyczajnie ugotuje.
  • Odpowiedz
@nint: Chodzę tak jak wychodzę na miasto albo do znajomych, od koszul białych po jasnoniebieskie, zazwyczaj jednak bez krawatu. Tylko, ze zazwyczaj nowa koszula i spodnie to spory wydatek, więc czasem trzeba ubrać coś casualowego żeby się nie powtarzać ;)
  • Odpowiedz
ITT dyletanci modowi, szczegolnie kobiety, to ostatnie osoby ktore powinny sie wypowiadac o modzie meskiej
panuje bledne przekonanie ze kobiety z reguly wiedza cos o modzie, to nieprawda mocno w wiekszosci przypadkow
  • Odpowiedz
@nint ale wiesz, że nie wszyscy we wszystkim czują się dobrze? Każdy ma inny styl i wg mnie w fajnym gładkim, dopasowanym podobnie do tej koszuli t-shircie, ładnych jeansach (nie z typu: heterosexual man fashion) i fajnych maxach czy innych Jordanach też można wyglądać zajebiście. Widzę, że ogólnie na wykopie panuje jakieś s----------e i upieranie się na Smart casual, a cała reszta to ciota i C--j...
  • Odpowiedz