#niebieskiepaski przecież w takim stroju macie +10 do wszystkiego, nawet można być trochę brzydkim. Biała koszula, garniturowe spodnie, podwinięte rękawy (。◕‿‿◕。)
@nint: Pamiętacie może ten wykop sprzed około roku/pótora, gdzie dwóch angielskich gostków zrobiło program jak zamoczyć w polskiej pusi? Mają własną stronę, robią szkolenia dla #tfnogf itd., więc trochę to była auto-promocja, ale nie tylko. Opowiadali też stulejarzom jak się elegancko ubierać, i mieli 100% racji mówiąc, że nie jest to trudne, bo zdecydowana większość Polskich mążczyzn ubiera się okropnie. I to jest prawda. A pomyśleć, że
W teorii masz racje, pod warunkiem, ze ma sie czas na silke :) czasami pracuje po 12h i wracam tak wytyrany, ze ni cholery nie mam sily, zeby wyjsc biegac
@nint: dzis tak gorąco ze w t shircie sie czlowiek poci, a co dopiero w takiej koszuli, gdzie rekawy przylegaja do ciala przez co zmniejsza sie przewiewnosc, do tego w dlugich spodniach to sie dupsko zapoci
@neo_vir: Bieganiem nie zgubisz brzucha, skąd się k---a bierze takie coś? XD Po prostu jedz mniej i zdrowiej, znam osoby które schudły po 15 - 20kg samą dieta i to normalną, a nie jakąś katorgą. Dodatkowo nic nie ćwiczyły, fakt faktem bez ćwiczeń jakość tego jest gorsza, ale efekty są. Po prostu trzeba inaczej jeść, no i to nie znaczy, że drożej.
@i20918: @b69: a na resztę roku jaką masz wymówkę? (⌐͡■͜ʖ͡■)
Chłopaki, ja wam próbuje pomóc chodźcie jak chcecie, nie moja sprawa, mówię wam tylko na co dupery lecą, co im się podoba i tyle. Nawet na niższym i grubszym mężczyźnie to wygląda na pewno lepiej niż t-shirt nike i jeansy.
No to tyle. Wychodząc codziennie z domu w bojówkach i koszulce rodem
@nint: Ja mam np. problem z kupnem koszuli w odpowiednim rozmiarze. Latanie z każdą jedną po zakupie do krawca, to trochę dużo zachodu. Do tego dopasowane koszule krępują ruchy (a jeśli tego nie czujesz, to pewnie właśnie się rozerwała jak Krzysiowi Ibiszowi:D), inne zaś wyglądają jak worki, a jeśli je założysz, to zaczynasz wyglądać jak Janusz.
@nint: Ja chodzę w garniaku od czasu do czasu ale nie dlatego by kobiety na mnie leciały tylko bo mam w------e na opinię ludzi i lubię tak chodzić, normalnie nikt tak nie chodzi bo wygląda jak debil a kobieta pomyśli najwyżej że jest jakimś pozerem jak się dowie, że ten garnitur niczego nie przedstawia, niektórzy w garniturze nawet za parę tysięcy będą wyglądać jak maturzyści. Na wykopie jest jakaś mentalność
Biała koszula, garniturowe spodnie, podwinięte rękawy (。◕‿‿◕。)
#ladnypan #oswiadczenie #protip
Mają własną stronę, robią szkolenia dla #tfnogf itd., więc trochę to była auto-promocja, ale nie tylko.
Opowiadali też stulejarzom jak się elegancko ubierać, i mieli 100% racji mówiąc, że nie jest to trudne, bo zdecydowana większość Polskich mążczyzn ubiera się okropnie.
I to jest prawda.
A pomyśleć, że
W teorii masz racje, pod warunkiem, ze ma sie czas na silke :) czasami pracuje po 12h i wracam tak wytyrany, ze ni cholery nie mam sily, zeby wyjsc biegac
Czy s87 to fałszywy różowy pasek?
Komentarz usunięty przez autora
@neo_vir: wlasnie, trzeba miec lepszy brzuch