Jako, że obecnie następuje zderzenie kultur, Islam konserwatywny, Chrześcijanie konserwatywni ale tylko niektórzy LGBT chciałoby seksu na ulicy, to pytanie jak wy widzicie okazywanie uczuć w miejscu publicznym.
@panQTAZ Nalezy wyplenic kazdy przejaw okazywania uczuc. Kim my jestesmy, zeby okazywac uczucia innym? Ulice i parki maja byc pozbawione radosci i koloru. Kto to widzial, by trzymac kobiete za reke, albo przytulic babcie w miejscu publicznym. Degrengolada i upadek zachodu!
@mala_rybka: Mam różnych- są też tacy którzy z seksem czekają/czekali do ślubu. To jest w sumie fajne w naszym kraju i czasach. Nie ma podziału na jakieś klasy/grupy społeczne i można mieć w znajomych ludzi z bardzo różnymi poglądami.
@panQTAZ: rzeczywiście fajnie, ale jednak dla mnie znajomi uprawiający seks w moim samochodzie i w moim towarzystwie to zbyt wiele. Szybko by wysiedli.
@chromatografia: Ale w Brazylii to właśnie jest norma że ludzie czasem ruchają się na ulicach. Wolność seksualna. A w klubach można zaliczyć laskę łatwiej, niż u nas wymacać. Fajne cycki daj 18+ bo zbanują.
@panQTAZ: 1. Nie widzę tu seksu. 2. Nie znam ani jednej osoby LGBT (a znam ich wiele), która domagałaby się akceptacji dla seksu na ulicy. Nie ma niczego takiego również w oficjalnych postulatach organizacji LGBT. Skąd więc to wziąłeś?
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
Jako, że obecnie następuje zderzenie kultur, Islam konserwatywny, Chrześcijanie konserwatywni ale tylko niektórzy LGBT chciałoby seksu na ulicy, to pytanie jak wy widzicie okazywanie uczuć w miejscu publicznym.
#ankieta 3pytanie #zwiazki #kultura
Jaki poziom przy innych ludziach
@panQTAZ: Co xD
@panQTAZ: Byłam, widziałam. Faktycznie, ruchają się na ulicy, jak zwierzęta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Fajne cycki daj 18+ bo zbanują.
1. Nie widzę tu seksu.
2. Nie znam ani jednej osoby LGBT (a znam ich wiele), która domagałaby się akceptacji dla seksu na ulicy. Nie ma niczego takiego również w oficjalnych postulatach organizacji LGBT. Skąd więc to wziąłeś?