Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@01ab: wcześniej nie słyszałem o portalu patronite.pl, wydaję mi się, że to była akcja reklamowa.

Hej ludzie paczta łatwy szmal dla was. Taki Gonciarz ma miliony.

Inni zaczęli też zakładać tam konta, a stronka zbiera profity bo pewnie ciągnie niezły % z tego.
  • Odpowiedz
@Zevs: to uczucie kiedy ludzie nadal p------ą, ze Gonciarz to tylko zapytaj beczke. Otóż tamto jest faktycznie bardzo istotne dla dużej części widowni, ale właśnie co pokazał patronite to to, że ludzie chca oglądać więcej jego daily vlogów i materiałów w stylu reklamy Intela.
  • Odpowiedz
@tony_soprano: nie chodzi o to czy film jest sponsorowany czy nie. te wszystkie filmy gonciarza czy markowicza poza świetnym montażem i techniką kręcenia to jakoś nic specjalnie nie prezentują ani treści ani czegoś ciekawego. żeby obejrzeć film dla efektów to sobie do kina na jakieś gwiezdne wojny pójdę, albo nie wiem, obejrzę film dokumentalny o zwierzątkach w tv. ja nie patrzę na gonciarza jak jakiegoś hobbystę-youtuber'a, który siada i dla
  • Odpowiedz
@yahoomlody: przesłanie to banały, ale przy banałach masz dwie drogi - albo akceptujesz, że to banały a mówiący o tym wie (czyli spoko), albo mówiący jest coachem i prawi banały z namaszczeniem jakby przekazywał ci tajemną wiedzę. Ja tego nie widzę u Gonciarza, dlatego mi to nie przeszkadza. A walory estetyczne na tyle wysokie, że warto oglądać. Tyle. Raczej nikt kościoła nie będzie mu zakładał. A tak jak lubię muzykę
  • Odpowiedz