Aktywne Wpisy

kobiaszu +461
Bardzo lubię Marcina "#!$%@?ć Konwenanse" Dragana. Chłop przychodzi na otwarcie roku w PG w bluzie i najaczach, do tego prawilniackie tatuaże i włoski na żel. Wręcz krzyczy "Te wasze czapki i łańcuchy są #!$%@? warte, liczy się merytoryka i umiejętności" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taki Testoviron na uczelniach xD
#pg #nauka #heheszki #marcindragan #fizyka
Taki Testoviron na uczelniach xD
#pg #nauka #heheszki #marcindragan #fizyka
Viado +86
I tak sekciarze zagłosują na PO, żeby "odsunąć PiS od władzy" i dalej będzie ta sama #!$%@?, tylko w innym opakowaniu. Z reformą czegokolwiek możemy się pożegnać, ale będziemy mogli przywitać nowe niskie unijne podatki. Może media i sądy będą trochę bardziej odpolitycznione, ale nie mamy pewności, czy nie obsadzą ich swoimi ludźmi. Właśnie czytałem że aktywiszcze z PO jest przeciwne budowie elektrowni atomowej.
A tymczasem mamy wolnościową partię która chce obniżyć
A tymczasem mamy wolnościową partię która chce obniżyć

wyjechalem jak ten glupek po malutkim sniadaniu, po 40 km juz odcielo mi prad...jakos dojechalem do 51 i wbilem sie do kumpla na cos energetycznego
no i poszla cola, snickers i jeszcze kilka innych slodyczy, razem prawie 670 kcal:(
pozniej odpoczynek, basen i sauenka:)
pozniej w domu na obiad 0.66 pysznego koktailu truskawkowo/bananowego
ogolnie to sporo weglowodanow dzis, malo bialka i tluszczu, ale taki myfitnesspal ciagle mi mowi ze moge zjesc ok 1800kcal (bo 1700 naliczyl mi za ten trening, choc moze sie mylic:)
tak ze dieta dieta, ale czasem mozna sobie chyba pozwolic na szalenstwa:)
a to wszystko na konto tego ze dzis najmniejsza waga od prawie roku:)
tak wiec jest dobrze, ciekawe jak bedzie jutro:) a teraz jeszcze czeka mnie trening miesni brzucha, planki i brzuszki, ale zbieram sie do tego strasznie powoli, strasznie mi sie nie chce, ale excel sie wyswietla na czerwono, wiec mus:(
#dieta #chudnijzwykopem #odchudzanie
upieklem sobie swietne ciastka owsiane, duzo zdrowsze niz snickers I bede bral kilka na takie kilkugodzinne treningi
dzis np waga podskoczyla w gore o 0.6 kg, ale to dlatego ze wieczorem nawpieprzalem sie kalafiora, chyba z 1 kg zjadlem
ale to tylko ok 300 kcal I ciut masla do tego, max 8 gram...
najgorsze
mnostwo miesa (600 lub nawet 800 g), tona sera, bekon
no taki raj dla podniebienia a zabojstwo dla diety