Wpis z mikrobloga

• 715
Właśnie urodził mi się synek , waży 2,7kg. Jestem mega dumny i czuję dobrze człowiek! Niech spadnie na niego lawina plusów ;)
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 26
@EdebedE Wiem . Nie wrzucam tu miliona fotek czy coś w tym stylu, chciałem się tylko z wami pochwalić tą informacją nic więcej . Każdy tutaj się czymś chwali, a to jest dla mnie ważna chwila. więc miłego dnia życzę wam wszystkich Wykopowicze abyście tak jak ja byli dzisiaj uśmiechnięci ;)
  • Odpowiedz
@M4Ti: postawnowiłeś zainteresować na siłę swoim dzieciakiem obcych ludzi w internecie, to postanowiłem Ci powiedzieć że kompletnie mnie to nie interesuje - od razu chamstwo bo nie robię "ici cici cici jaki piękny bobasek? No bo chyba jako bywalec mirko nie czujesz się urażony słowem "gówniak"? Tego samego dnia urodziło się tysiąc innych, które tak samo mam gdzieś bo niby dlaczego miało by być inaczej?
  • Odpowiedz
Z tego co wiem tu jest mikroblog i ludzie mogą wrzucać/pisać wszystko co sobie chcą i jest zgodne z regulaminem.

@powalacz: no i o to właśnie chodzi, dlatego wolno mi napisać, że mam to w dupie - w czym problem? bo jesteś już trzecim rycerzem, który mi zarzuca nie wiadomo co
  • Odpowiedz
@ryhu: Normalny Mirek jak ma coś w dupie scrolluje dalej. Czego sie spodziewałeś pisząc ten komentarz? Bo ja jak go przeczytałem pomyślałem, że napisał go jakiś odrzucony przez kolegów gimnazjalista, który musi się wyszumieć w internecie
  • Odpowiedz