Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Opad4991 +240
#rolnikszukazony pamiętam wizytę w muzeum neonów
Właścicielka zdenerwowała się na nią, że bez jej wiedzy, nielegalnie nocuje chłopaka codziennie. Laska wpadła więc na genialny pomysł: każdego wieczora chowa jego buty do pokoju. xD Co z tego, że słychać, że z kimś gada w nocy, że gdy ona jest w kuchni, ktoś się kąpie w jej łazience. Przecież jak butów nie ma na korytarzu, to nikt się nie domyśli, że on jest. xD
#heheszki #bekazrozowychpaskow
Zgadzam sie z Wami Panowie.
Niechce,zeby byl u mnie b----l, hodowlna konopii czy 12 osobowa rodzina cyganska.
Ale.. w rzeczonym przypadku mowa o tym,ze dorosla osoba nocuje tam chlopaka. Dla mnie normalna i naturalna rzecz. Nie widze problemu w tym i potrzeby, zeby wszystko regulowac zapisami w umowie.
Predzej bym sie wkurzyl jako wspololator ,ze gosc zuzywa "moj" prad i "moja" wode. Wiele lat temu za
Komentarz usunięty przez moderatora
Jasne, właścicielka jest jebnięta i ja bym tam po prostu nie mieszkał, ale
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak się przyjmuje jakieś
Dla mnie sprawa jest dosc oczywista w kilku aspektach.
- ja bym sobie nie dal sprawdzac kogo nocuje w pokoju za ktory place.
- jak gosc mieszka tam dzien w dzien to powinien odprowadzac swoja czesc za media, ale na miejscu opa poprostu bym
Jeszcze raz mowie. Nie popadajmy w skrajnosci i podchodzmy do sprawy zdroworozsadkowo.
Kilkanascie lat temu tez mieszkalem na stancjach i jak widze jakie tu ludzie maja problemy to nie wiem czy swiat byl jakis inny,ze ludzie potrafili sie