Aktywne Wpisy

yahoomlody +32
Macie słowa, które jak słyszycie to was triggeruje? xD u mnie to będzie
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy

szuwarek +282
źródło: Bez nazwy-1
Pobierz

1. Nie spamuj tagiem. Mnie nie obchodzi, że zarywasz wieczór bo piszesz coś w Javie i nawet nie piszesz co.
2. Jak masz problem z kodem to wrzuć ten kawałek kodu. Jak pytasz o dziwne rozwiązanie problemu to napisz co w ogóle chcesz zaimplementować. A nuż twoje rozwiązanie (twój kod) można zastąpić prostszym i ładniejszym.
3. Pisz tag języka. Nie znam PHP i nie chcę o nim czytać, znam Javę i w tej chętnie Ci pomogę.
4. Parę godzin temu ktoś zapytał o komunikator w Pascalu. Warto napisać specyfikację co taki komunikator ma realizować, po jakim protokole. A nuż ktoś podsunie jakieś rozwiązanie niekoniecznie dla tego języka.
5. Może najpierw poszukaj w internecie jak masz problem zamiast pytać tutaj o podstawy podstaw.
#programowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie ogarniam was. To jest wykop, mikroblog. Nie widzę nic złego w tym, że ktoś napisze że coś tam sobie robi, że "zarwał noc" itd.
jak sama nazwa wskazuje to jest mikroBLOG. Więc nie chodzi tu tylko o to by pisać gdy
Ale chodzi mi o to by nie ograniczać się tylko do takiego wykopowego programistycznego helpdesku, bo będzie nudno :P