Aktywne Wpisy
robert5502 +705
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +263
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
http://www.wykop.pl/link/3212477/jerzy-owsiak-zegna-sie-z-trojka/
Po 226 odcinkach cotygodniowej audycji Jerzy Owsiak kończy współpracę z Polskim Radiem...
Cholernie smutny dzień dla Polskiego Radia... #polityka
@Goofas: pfffff
@koc_grzewczy: Co to ma do tego? Przecież nie kończy współpracy z WOŚP :)
Mi osobiście zbytnio w Trójce nie przeszkadzał ale WOŚP jest od lat mocno wspomagany z publicznych pieniędzy, a tutaj jeszcze darmowa (nawet mu płacą) cotygodniowa reklama prywatnej fundacji w publicznym radiu. Żadna inna organizacja prywatna nie ma takiego wsparcia od Państwa i to jest w moim mniemaniu słabe.
A te fakty o Owsiaku znałeś?
Komentarz usunięty przez moderatora