est dobrze ubrany, wiem do was nie dotrze, bo pedalskie rurki i buty długie jak u kałboja... no przykro mi że nie ma koszuli w kratę i straight jeansów
@herakliusz_atencjusz: No dobra, ale gdzie te buty do tej koszuli? Moim zdaniem jego górna część ubioru i dolna w ogóle do siebie nie pasują.
est dobrze ubrany, wiem do was nie dotrze, bo pedalskie rurki i buty długie jak u kałboja... no przykro mi że nie ma koszuli w kratę i straight jeansów
jest dobrze ubrany, wiem do was nie dotrze, bo pedalskie rurki i buty długie jak u kałboja... no przykro mi że nie ma koszuli w kratę i straight jeansów
@herakliusz_atencjusz: No chyba sobie jaja robisz - do połowy rozpięta koszula, do tego jeszcze z krótkim rękawem ( ͡°ʖ̯͡°)
#logikarozowychpaskow bo dotyczy, #niebieskiepaski bo pewnie są ciekawi, #modameska bo pan ze zdjecia jest ladnie ubrany
Czy chciałabyś przespać się z panem ze zdjęcia? W grę nie wchodzi związek tylko ff albo szybki numerek.
@welcometonhk: pokaż to zdjęcie
@herakliusz_atencjusz: No dobra, ale gdzie te buty do tej koszuli? Moim zdaniem jego górna część ubioru i dolna w ogóle do siebie nie pasują.
A hejterzy d--a cicho.
No chyba, że nie żyje.
@herakliusz_atencjusz: no ale CO jest tu dobrego?
I jak mozna chciec sie z kims przespac na podstawie jego ubioru tylko wtf
@herakliusz_atencjusz: No chyba sobie jaja robisz - do połowy rozpięta koszula, do tego jeszcze z krótkim rękawem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
kek