Anime to w 95% totalne gowno dla dzieci i ludzi z jakimis problemami
jakies 6 lat temu obejrzalem pare serii i niektore sa dobre (hellsing,another,afro samurai,claymore,) a death note i ergo proxy to sa calkowite perelki nawet dla doroslejszego widza, (w sumie zara no kyoukai tez moge wlaczyc)
niedawno chcialem wrocic i zobaczyc co tam nowego wyszlo i to jest jakis k---a zart z czlowieka, praktycznie same dziewczynki,romanse na kiju i inne pedo gowno dla ludzi z problemami psychicznymi
nie dziwie sie ze taki hejt leci na te cale anime i na ludzi ktorzy maja powyzej 15 lat i ogladaja takie rzeczy te cale tokjo gule,clannady i inne cuda na kiju na podstawie chinskich kolorowanek powinni w---------c z internetu
nie mowie juz o tych psychopatach (ew. przyszlych) jak otaku i te cale hikikomori ktorymi sami japonce gardza jak smieciami
w sumie jedyny plus tych gowien to muzyka ktorej az szkoda na cos tak slabego (yuki kaijura czy susumu hirasawa chociazby)
@sebo-sebicki: c--j się znasz widzę, dalej nawet nie czytam - another to wyjątkowe g---o i pedalski japoński "zmierzch" o małych dziewczynkach, więc jeśli uważasz je za top 5% i coś "dorosłego" to kompletnie nie jesteś kompetentny do nazywania czegokolwiek innego gównem dla dzecixD
@ryhu: no w sumie another to oszukac przeznaczenie w wersji dla otaku, a uwazam za 5% top bo po prostu reszta to taki chlam ze nawet taki another jest lepszy
@sebo-sebicki: co do zasady się zgadzam, że zdecydowana większość anime to g---o (no bo generalnie większość z samego założenia nie jest ambitna), ale another? To właśnie przecież to jest takie nijakie loli g---o bez fabuły, które w dodatku nieudolnie udaje że jest czymś ambitnym. @Rivon: A ja akurat uważam, że jest bardzo dobry i na pewno jedna z najbardziej wartych obejrzenia. Pierwsze pół fabuły jest rewelacyjne, pomysł oryginalny,
Anime to w 95% totalne gowno dla dzieci i ludzi z jakimis problemami
@sebo-sebicki: Przesadzasz, jakieś 80% anime z sezonu to g---o. Na prawdę jest co oglądać.
jakies 6 lat temu obejrzalem pare serii i niektore sa dobre (hellsing,another,afro samurai,claymore,) a death note i ergo proxy to sa calkowite perelki nawet dla doroslejszego widza, (w sumie zara no kyoukai tez moge
@Luka_Wars: ogladalem o wiele wiecej serii anime, napisalem tylko te ktore mi sie podobaly (pozatym to bylo 6 lat temu wiec dzisiaj pewnie i tego bym nie zaliczyl)
@sebo-sebicki: Według mnie oglądałeś niewiele skoro wśród najlepszych anime wymieniasz Afro Samurai :) Obejrzałem pół tysiąca produkcji i nadal wygrzebuję coś sprzed lat to mi się spodoba.
@Rivon: No to trochę tak, jakbyś powiedział że jabłka są c-----e, bo pestki w środku niesmaczne. Ogryzek wyrzucasz, a dla tego co zjeść warto wciąż się opłaca to jabłko zjeść.
@Rivon: ale nie w sytuacji, kiedy w każdej recenzji i opinii wyraźnie piszą, że w tej restauracji zjedz samego steka, bo jest rewelacyjny, a frytki wyrzuć.
@sebo-sebicki: Monster, Legend of the Galactic Heroes, Cowboy Bebop, Katanagatari, Mononoke Hime, Mushishi, Samurai Champloo, Ergo Proxy, Death Note, Gits + Gits:SAC, Hellsing Ultimate, Seirei no Moribito, Darker than Black, Casshern Sins, Trigun, Black Lagoon, Patlabor, Master Keaton, Black Jack, Mononoke, Baccano, Dennou Coil, Kaiba, Kaiji, One Outs, Fate/Zero, Psycho-Pass, JoJo, Ping Pino the Animation, Texhnolyze, Rurouni Kenshin: Trust and Betrayal i zmęczyłem się od tego wymieniania.
jakies 6 lat temu obejrzalem pare serii i niektore sa dobre (hellsing,another,afro samurai,claymore,) a death note i ergo proxy to sa calkowite perelki nawet dla doroslejszego widza, (w sumie zara no kyoukai tez moge wlaczyc)
niedawno chcialem wrocic i zobaczyc co tam nowego wyszlo i to jest jakis k---a zart z czlowieka, praktycznie same dziewczynki,romanse na kiju i inne pedo gowno dla ludzi z problemami psychicznymi
nie dziwie sie ze taki hejt leci na te cale anime i na ludzi ktorzy maja powyzej 15 lat i ogladaja takie rzeczy
te cale tokjo gule,clannady i inne cuda na kiju na podstawie chinskich kolorowanek powinni w---------c z internetu
nie mowie juz o tych psychopatach (ew. przyszlych) jak otaku i te cale hikikomori ktorymi sami japonce gardza jak smieciami
w sumie jedyny plus tych gowien to muzyka ktorej az szkoda na cos tak slabego (yuki kaijura czy susumu hirasawa chociazby)
#anime
@sebo-sebicki: c--j się znasz widzę, dalej nawet nie czytam - another to wyjątkowe g---o i pedalski japoński "zmierzch" o małych dziewczynkach, więc jeśli uważasz je za top 5% i coś "dorosłego" to kompletnie nie jesteś kompetentny do nazywania czegokolwiek innego gównem dla dzecixD
Death note dobry o Jezu jak prychłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rivon: A ja akurat uważam, że jest bardzo dobry i na pewno jedna z najbardziej wartych obejrzenia. Pierwsze pół fabuły jest rewelacyjne, pomysł oryginalny,
@sebo-sebicki: Przesadzasz, jakieś 80% anime z sezonu to g---o. Na prawdę jest co oglądać.
bo faktycznie do pierwszej przyczepić się nie mogę
Np gdy dostaniesz na obiad wyśmienitego steka i stare frytki to jednak trochę inaczej spojrzysz na ten posiłek