Wpis z mikrobloga

@pieczarrra: W dupie mam czy u was wypali czy nie, ale dziwny transfer jak na Mourinho, chłopak jest dobry fizycznie, ale nic jeszcze w futbolu nie udowodnił, grał w dobrze poukładanej drużynie u Marcelino, a i tak defensywnie niczym wielkim się nie wykazywał. Dodatkowo 30mln funtów, to nie są grosze. Będzie miał chłopaczyna problemy.
@dumnie: Solidny kopacz. Nieco nieopierzony jeszcze, ale spory potencjał. Miewał momenty, że był nie do przejścia, a czasami sadził babole. Przy odpowiednim nakierunkowaniu i rozwoju myślę, że mógłby z niego być drugi Ferdinand. Tak, gość ma na tyle potencjału. Ogólnie, United dobry interes zrobiło. Cena może i śmieszna, ale bieda na tej pozycji, a i mocno perspektywiczny grajek.
Solidny kopacz. Nieco nieopierzony jeszcze, ale spory potencjał. Miewał momenty, że był nie do przejścia, a czasami sadził babole. Przy odpowiednim nakierunkowaniu i rozwoju myślę, że mógłby z niego być drugi Ferdinand. Tak, gość ma na tyle potencjału. Ogólnie, United dobry interes zrobiło. Cena może i śmieszna, ale bieda na tej pozycji, a i mocno perspektywiczny grajek.

@cdwdj: Dobry interes to zrobiło Villarreal. Wybitny wręcz.

A czy United to czas pokaże.