Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +382

Kielbasiarz +210
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

hehehehe moje miasto, takie piękne.
Jak co roku samochody mogą przetestować swoje zdolności udawania amfibii, a wieczór spędziłem na wylewaniu wody z piwnicy i pomaganiu strażakom, bo nie wyrabiali.
#skierniewice #oswiadczenie
źródło: comment_M622EkSDbxlifBGak3ok91pGW56tcrQT.jpg
Pobierzźródło: comment_pJ5RhwcjdGftLgjsbxAlITwgRBP2Exqs.jpg
PobierzStrażak z którym łaziłem i mu pomagałem mówił mi, że gdzieś koło makowa wody nawaliło ponad kolana.
Ja zawsze byłam i jestem miłośnikiem ogrodnictwa, wiec Skierniewice są mi bliskie sercu, szczególnie jak jest święto kwiatów we wrześniu :D Rynek jest ładny, dworzec, park (fajnie, że go modernizują). Miasto sprawia wrażenie spokojnego miejsca. Chociaż jest tam taka jakaś szarość, miasto nie tętni życiem. We Wrocławiu jest o wiele weselej, bardziej kolorowo, nawet na peryferiach. Jakbym miała wybierać, gdzie mieszkać, to jednak wybrałabym Wrocław, nie tylko ze względu