Wpis z mikrobloga

@Jendrol: Nie, z Poznania :) Ale ze Śląska podobna droga.
@viejra: 4 tys. - w stanie kiepski, 5 tys. w stanie średnim (coś tam trzeba dołożyć), 6 tys. bez wkładu finansowego, z tym, że zdarzają się wyjątki od tej powyższej niepisanej reguły. Plus/minus 300zł. Czasem też chcą wcisnąć padło za 6 tys.
@tomkkoo: agv K-3 stary jak świat, czekam na nowy :)
@viejra: dziękuję :D
@kusznier: no
sekuranka - @Jendrol: Nie, z Poznania :) Ale ze Śląska podobna droga.
@viejra: 4 tys...

źródło: comment_IjIbbT5mST8sSdPA7Y1StgtFJ0MOdFiN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@sekuranka: szykuję się już jakiś czas do zakupu tankbaga, mam 3 kufry, ale nie lubię ich wozić (oczywiście najczęściej tylko central). Ale z tankbagiem maszyna jakoś mi się podoba. Jak z praktycznością?
  • Odpowiedz
@viejra: honda cb500 (są 3 wersje, S (z owiewką, jak wyzej), N (bez owiewki) i FiveStars (N przerobiona na owiewkę, obrzydlistwo :D) :) Jakbyś chciał N to @mariom11 ma ładną na sprzedaż :>
@PioPioPio: mi tankbag w niczym nie przeszkadza i to jest mój ulubiony "plecaczek". Staram sie by nie był zbyt wysoki i ciężki, bo czuć wtedy np. przelewajace się butelki. Jak jadę na 3 dni to się w
  • Odpowiedz
@witold: moj kask pieknie pachnie jak i rekawiczki :-P nigdy nie doprowadzam ich do stanu katastfoficznego.
@tomkkoo: to stary kask (mam go 5 lat), ze starymi technologiami, wtedy pamiętam ze np. taki odpowiednik is-17 (kask z blenda) kosztowal ponad tysiaka, grubo ;-) wiec teraz kupisz cos lepszego, cos nowszego nawet zwykla tr-1 bedzie lepsza od mojego kasku ;-)
  • Odpowiedz
@sekuranka: no nie wiem, ja jak mam świadomość, że jakieś robale mi sie zabijają na rękawicach to potem bym nie mógł tego do kasku schować. Ale może Twoja owiewka jest wystarczająco skuteczna :)
  • Odpowiedz