Aktywne Wpisy

Linnior88 +91
W tym roku przez wiochę moich rodziców znowu będzie szła pielgrzymka warszawska będą mi znowu obsikiwac płot i tuje
Albo załatwiać się pod oknem jakby nie można było poprosić o wejście do toalietki, jest tam odświeżacz o zapachu lasu oraz papier marki Regina to tra dupę w ta trawę
Nawet kostkę do kibla nowa założę ale nie chodźcie mi pod dom gdzie ja widzę wasze gole przydatki
TAK WIDAC WAS ZWIERZAKI
#
Albo załatwiać się pod oknem jakby nie można było poprosić o wejście do toalietki, jest tam odświeżacz o zapachu lasu oraz papier marki Regina to tra dupę w ta trawę
Nawet kostkę do kibla nowa założę ale nie chodźcie mi pod dom gdzie ja widzę wasze gole przydatki
TAK WIDAC WAS ZWIERZAKI
#

vojteknowak +19

źródło: comment_UJ9s3TpBcJjL9wDaCKcv7h0Wp7KICJ9E.jpg
PobierzNawet jak nie daje pokwitowań do podatki może płacić. Więc tu nie masz pewności.
Zgodnie z kodeksem nawet jak w umowie masz, że masz oddać pokój/mieszkanie w stanie nie gorszym niż był wcześniej, to szkody wynikające z normalnego użytkowania mogą powstać i właścicielowi nic do tego.
Pobrudzenie ściany nie łapie się niestety (z Twojej perspektywy) do takich szkód. Ale jest lepsza informacja: odmalowanie strat jest po Twojej stronie. Kup farbę, odmaluj