Aktywne Wpisy
Instalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz
simpiara +26
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

(╭☞ ͡ ͡° ͜ ʖ ͡ ͡°)╭☞ @ChytryCzarek
@ChytryCzarek MA CZAS DO 05.06.16 20:00 NA WYKORZYSTANIE KOŁA RATUNKOWEGO, PO 20:00 BĘDZIE MUSIAŁ OPUŚCIĆ MIRKO I USUNĄĆ KONTO, PROSIŁBYM O ZDEKLAROWANIE SIĘ POD POSTEM CZY MA ZAMIAR UŻYĆ KOŁA RATUNKOWEGO, JEŻELI NIE TO NIECH OD RAZU USUWA KONTO. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) (Ewentualnie mogę przedłużyć czas, wystarczy dać mi znać na pw że chcesz użyć koła ratunkowego)
**STATYSTYKI: STRONA PADŁA ;_;
Wszystkim dziękuje za udział w zabawie i zapraszam na 21 edycje, jeżeli chcesz być na bieżąco śledź tag #wykopowaruletka lub możesz mnie obserwować.(。◕‿‿◕。)
#heheszki #wyniki
źródło: comment_jbsFkwnCGg0MbEyMJ1cPQgTWxHjdHBaY.gif
Pobierz@MaIutkiCzlowiek: zobaczymy czy w takiej ilości jak na r/gonewild ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z dniem gdy różowe zaczną udzielać się pod tagiem #wykopgonewild pęknie pewna psychologiczna bariera/granica zostanie przesunięta.
Będzie ciekawie, bo raczej taki czas przyjdzie ( ͡º ͜ʖ͡º)