Aktywne Wpisy

Mirki, dostałem awans na kierownicze stanowisko w pracy, było kilku chętnych z o wiele większym stażem ale kierownictwo postawiło na mnie, mimo że praktycznie nie ubiegałem się o ten awans. Teraz w robocie bedzie straszny kwas i gadanie, nie lubie takich akcji, jak sobie poradzić z tą sytuacją?
Dodam że nikt z załogi ogólnie nie brał pod uwagę mojej osoby na to stanowisko, także dla wszystkich zaskoczenie duże...
#praca #pracbaza #zalesie
Dodam że nikt z załogi ogólnie nie brał pod uwagę mojej osoby na to stanowisko, także dla wszystkich zaskoczenie duże...
#praca #pracbaza #zalesie

Pijany_Druid +16
#przegryw Jak się przestać bać śmierci, odczuwać nieustający niepokój oraz ataki paniki biorące się z niczego?

(╭☞ ͡ ͡° ͜ ʖ ͡ ͡°)╭☞ @ChytryCzarek
@ChytryCzarek MA CZAS DO 05.06.16 20:00 NA WYKORZYSTANIE KOŁA RATUNKOWEGO, PO 20:00 BĘDZIE MUSIAŁ OPUŚCIĆ MIRKO I USUNĄĆ KONTO, PROSIŁBYM O ZDEKLAROWANIE SIĘ POD POSTEM CZY MA ZAMIAR UŻYĆ KOŁA RATUNKOWEGO, JEŻELI NIE TO NIECH OD RAZU USUWA KONTO. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) (Ewentualnie mogę przedłużyć czas, wystarczy dać mi znać na pw że chcesz użyć koła ratunkowego)
**STATYSTYKI: STRONA PADŁA ;_;
Wszystkim dziękuje za udział w zabawie i zapraszam na 21 edycje, jeżeli chcesz być na bieżąco śledź tag #wykopowaruletka lub możesz mnie obserwować.(。◕‿‿◕。)
#heheszki #wyniki
! @waleczny_koczkodan @heldens @squash1234 @Grzesiek4 @4554 @wszystko_pozajmowane @Reeposter @zykythic @rdza @n__s @nietopies @efez0 @dyszkadlaciebie @tentomek92 @Underpeople @Ciaztko @CatjunB @hjalmarvoll @Ciapek57 @JanuszJanuszy
@Sowinek:
@Matt23: usunął xD