Wpis z mikrobloga

Jedyne co potrafi ten debilny rząd to promowanie słabych i nieudaczników i patologi. 500+, mieszkanie+, patola+. Ciekawe kiedy zacznie ktokolwiek promować ludzi zaradnych, takich, którzy zarabiają po kilkanaście tysięcy, bo uczyli się, dokształcali, poświęcali czas na książki. Kiedy? NIGDY. Bo tacy ludzie myślą. A wyborcy 500+? Jak goryle, wystarczy rzucić banana.

#4konserwy #bekazpisu #polityka
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cadcadcad: NO widzisz ja skorzystam i wiele wiele młodych ludzi którzy nie będą musieli zadłużać się w banku. No własnie dlatego,że nie skorzystasz ale ja płace podatki i skorzystam wiec jak myślisz czemu mi się podoba?
  • Odpowiedz
@Ciuliczek: Bo takich zaradnych ludzi jest mniej, wystarczy spojrzeć na wykop, najgłośniejsi są ci co wszystko im w życiu przeszkadza, najgorszy okres PRL to dla nich lata 1989+, korporacje ich wyzyskują, wszyscy dochodzą do czegoś za pomocą układów. To do takich ludzi PiS kieruje swój program i jak widać dobrze im to idzie.
  • Odpowiedz
@Usunelem_Konto: państwo nie ma swoich pieniędzy, tylko pieniądze podatników. jeśli ten program nie będzie W OGÓLE finansowany z pieniędzy podatników, to zwracam tobie honor, a jeśli choć 1 grosz z mojego podatku na to pójdzie, to podtrzymuję swoje zdanie - złodziejstwo
  • Odpowiedz