Aktywne Wpisy
heksengerg +105
cyconiusz +78
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Aż przypomnę swój wpis sprzed roku.
#l-------------j #z-------------j #zima
a teraz k---a lato, 40 stopni, otwierasz wszystkie okna i tak gorunc n------a, jeszcze duszno, jedyny ratunek to klimatyzacja w samochodzie, nie mozesz chodzic bez koszulki bo to budzi oburzenie
@Dutch: szczególnie, gdy przeziębienie dołapie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@neib1: Tego licbazowego gówna kijem bym nie tknął.
Człowiek to zwierzę tropikalne! Normalna dla nas temperatura to okolice 30*C, czyli taka przy której nasi przodkowie ganiali na golasa po Afryce 100k lat temu.
Komentarz usunięty przez autora
@Dutch: ta, piękne błotniste pejzaże. A w mieście wszędobylska g------a błotnista słona maź, syfiąca wszystko co się do niej zbliży. To ja już wolę lato :)
W lecie lubię tylko 2-3 godziny przed zachodem słońca. W zasadzie lubiłabym lato, gdyby nie to, ze wygląda ono teraz tak - 39 stopni przez 40 dni bez przerw, jak w tamtym roku - sierpień,
@neib1: w sumie mnie dojechales, ale plus za trafna psychoanalize. zima gora!
zaorane