Wpis z mikrobloga

Wrocławski bomber złapany. Jego profil na FB zdobią głównie wpisy antyimigranckie i popierające polityków związanych z #korwin.

Czyli do pierwszego od lat zamachu w Polsce przyczynił się zwolennik partii, której główna aktywność w ostatnim czasie skupia się na "nie chcemy terrorystów w Polsce".

#jkm #bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #polityka
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NapalInTheMorning: Od zawsze było wiadomo że ci którzy po 20 roku życia nie wyrośli z JKM to zwykli socjopaci którzy własnych rodaków by z------i za inne poglądy i za to że ich wodza nie wybierali na wyborach. Problemu uchodźców w Polsce nie ma, a cały internet roi się od jadu w ich stronę jakby były ich tu już miliony. Założę się, że z niejednego uchodźcy ze wschodu czy południa byłby
  • Odpowiedz
"Antyfaszyści" chcieli policjantów wysadzać w Warszawie? Czy im też dać szansę na dostosowanie się do Europy, jak to napisałeś?

@Primusek: ułatwie ci zrozumienie. Pisząc "serce podpowiada, by dać im szansę na dostosowanie się do Europy. Choć sam korwinizm powinien być oczywiście zdelegalizowany":
a) nawoływałem do prześladowań korwinistów;
b) ironizowałem parafrazując korwinistyczne dyrdymały, aby pokazać jak absurdalna jest to logika.

Choose wisely.
  • Odpowiedz
@FLAC: Nie o to mi chodzi. Jeśli stosuje taką retorykę to mu pokazałem, że też mogę zastosować analogiczną retorykę, że skoro trzech lewaków chciało wysadzać wozy policyjne to wszyscy powinni zostać, nie wiem, prześladowani jak to Pan Choose Wisely sobie "ironizował".
  • Odpowiedz
@NapalInTheMorning:
Może i jest spektrum pomiędzy, niemniej jednak ten pierwszy postulat dot. wpuszczenia wszystkich jak leci ("żaden człowiek nie jest nielegalny" czy tak jakoś) też istnieje w rzeczywistości, co więcej - jest on dosyć popularny wśród zwolenników przyjmowania imigrantów.

Zresztą jakoś nie widzę innego celu pisania takich artykułów jak ten, poza agitowaniem na rzecz wpuszczenia imigrantów do Polski.

• Odpowiedz
@NapalInTheMorning: - lewaczka z serduszkiem o--------a szajs - "to nie lewaczka", "nie oceniajce wszystkich po jednej osobie", "ona nas nie reprezentuje"
- jakis debil ze zdj korwe na fejsbuku wysadza garnek - "BEKA Z PRAWAKUF PO WSZE CZASY!!ONE!" "KORIWNIZM POWINIEN BYC ZAKAZANY!!!" "KORWINISCI TERRORYSCI DURR!!!ONE!"

Kolejne epickie zwyciestwo wypokowej lewicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@raudive: przechadzałeś się chociaż raz ulicami Wrocławia? Bo jak siedzisz w jakiejś zabitej dechami wiosce to trudno się dziwić, że wygłaszasz takie opinie. Jednak w dużych miastach na "uchodźców" czy to z zachodu czy wschodu nie problem się natknąć.
  • Odpowiedz
Ja osobiście jestem np. zwolennikiem racjonalnego podejścia do emigracji - imigracja spoko ale pod kontrolą (pod względem prawnym, gospodarczym, kulturowym), aby korzyść z tego miały obie strony.

@NapalInTheMorning: Racjonalne podejście to było by takie, gdybyś chciał mieć możliwość przyjęcia imigrantów i finansowania ich ewentualnego pobytu. A według ciebie racjonalne jest zmuszenie innych to finansowania twoich zachcianek. Jak zwykle socjalizm walczy z problemami które stwarza.
  • Odpowiedz
Relatywizm w najlepszym wydaniu xD Jak muzułmanie coś o----------ą to przecież tylko radykałowie, normalni muzułmanie tego nie popierają, ale jak jakiś gimbus coś wysadzi to weryfikacja profilu na fb od urodzenia i oczywiście wina KORWINy, bo ich wyborca xd

Ale czego się spodziewać po tagowaniu #neuropa by zgarnąć parę plusów dla swojego rakowego posta.
  • Odpowiedz