Aktywne Wpisy

jarzynka +45
#polska Dlaczego o tej dziewczynce jest taki szum w mediach i internetach?
Oczywiście mam nadzieję, że się odnajdzie zdrowa ale ciekawi mnie w czym jej sprawa jest szczególnia?( 2000+ innych dzieci zaginionych w Polsce rocznie )
Oczywiście mam nadzieję, że się odnajdzie zdrowa ale ciekawi mnie w czym jej sprawa jest szczególnia?( 2000+ innych dzieci zaginionych w Polsce rocznie )
źródło: 1000054815
Pobierz
blackbird +116
bylem zaskoczony jak dobrze #akin sie trzyma dziś po tym wybudzeniu, badz co badz przeszedl przeciez podwojna operacje obydwu łapek,
jest na srodkach przeciwbolowych, pan doktor sugerowal ze dzis mozna by juz go wypisac do domu, ale przyznaje ze nie czuje sie gotowy, uzgodnilismy z p. doktorem ze jutro go wypisuja, ja jutro odbieram pierwsza klatke kennelowa o dlugosci 121 cm, bede chcial kupic druga i je polaczyc trytytkami, tak
jest na srodkach przeciwbolowych, pan doktor sugerowal ze dzis mozna by juz go wypisac do domu, ale przyznaje ze nie czuje sie gotowy, uzgodnilismy z p. doktorem ze jutro go wypisuja, ja jutro odbieram pierwsza klatke kennelowa o dlugosci 121 cm, bede chcial kupic druga i je polaczyc trytytkami, tak
źródło: IMG20250514210507
Pobierz

Czyli do pierwszego od lat zamachu w Polsce przyczynił się zwolennik partii, której główna aktywność w ostatnim czasie skupia się na "nie chcemy terrorystów w Polsce".
#jkm #bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #polityka
@Primusek: ułatwie ci zrozumienie. Pisząc "serce podpowiada, by dać im szansę na dostosowanie się do Europy. Choć sam korwinizm powinien być oczywiście zdelegalizowany":
a) nawoływałem do prześladowań korwinistów;
b) ironizowałem parafrazując korwinistyczne dyrdymały, aby pokazać jak absurdalna jest to logika.
Choose wisely.
Może i jest spektrum pomiędzy, niemniej jednak ten pierwszy postulat dot. wpuszczenia wszystkich jak leci ("żaden człowiek nie jest nielegalny" czy tak jakoś) też istnieje w rzeczywistości, co więcej - jest on dosyć popularny wśród zwolenników przyjmowania imigrantów.
Zresztą jakoś nie widzę innego celu pisania takich artykułów jak ten, poza agitowaniem na rzecz wpuszczenia imigrantów do Polski.
- jakis debil ze zdj korwe na fejsbuku wysadza garnek - "BEKA Z PRAWAKUF PO WSZE CZASY!!ONE!" "KORIWNIZM POWINIEN BYC ZAKAZANY!!!" "KORWINISCI TERRORYSCI DURR!!!ONE!"
Kolejne epickie zwyciestwo wypokowej lewicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NapalInTheMorning: Racjonalne podejście to było by takie, gdybyś chciał mieć możliwość przyjęcia imigrantów i finansowania ich ewentualnego pobytu. A według ciebie racjonalne jest zmuszenie innych to finansowania twoich zachcianek. Jak zwykle socjalizm walczy z problemami które stwarza.
Ale czego się spodziewać po tagowaniu #neuropa by zgarnąć parę plusów dla swojego rakowego posta.
o ja p------e xDDDDD