Wpis z mikrobloga

#polska Dlaczego o tej dziewczynce jest taki szum w mediach i internetach?

Oczywiście mam nadzieję, że się odnajdzie zdrowa ale ciekawi mnie w czym jej sprawa jest szczególnia?( 2000+ innych dzieci zaginionych w Polsce rocznie )
jarzynka - #polska Dlaczego o tej dziewczynce jest taki szum w mediach i internetach?...

źródło: 1000054815

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jarzynka: Podpinam sie pod pytanie. Rowniez jej zle nie zycze.

Ale ciekawi mnie dlaczego po raz pierwszy uruchomiono RCB i child alert przy zaginieciu.
Jesli to co napisales (2000+dzieci rocznie) jest prawda to dlzaczego wczesniej nie uruchamiano tych srodkow?
  • Odpowiedz
@FFFFUUUU: Ale myslisz ze ma az taka sile przebicia? Przeciez to nawet ameba by wymyslila ze zaczna sie pytania jak sie pierwszy raz odpali takie srodki w takim temacie.
  • Odpowiedz
  • 3
Ciekawe czy jak się sama znajdzie to powiadomią dlaczego zniknęła czy jak zawsze sprawę oleją.
  • Odpowiedz
@jarzynka: Prawdopodobnie została porwana i dlatego poszło info na całą Polskę aby ją odnaleźć i równocześnie nie trąbi się o porywaczu, aby ten nie spanikował i nie skrzywdził dziecka. Policja ma jakiś trop, prawdopodobnie wiadomo kto jest odpowiedzialny za uprowadzenie dziewczynki, ale tego też się nie podaje, bo chodzi o bezpieczeństwo, zdrowie i życie dziecka. Jeśli już wyszedł Child Alert to sprawa jest poważna...
  • Odpowiedz
@arinkao tego ojca do pierdla, jeśli to prawda, dziecku traumę funduje, a jeśli facet nie jest skończonym patusem, w Polsce nie ms żadnych problemów, jedli chodzi o widzenie się z dzieckiem
  • Odpowiedz
Policja ma jakiś trop, prawdopodobnie wiadomo kto jest odpowiedzialny za uprowadzenie dziewczynki, ale tego też się nie podaje, bo chodzi o bezpieczeństwo, zdrowie i życie dziecka

@patryk-wuwuw: Tęsknię do tego jak miałem 8 lat i też wierzyłem w kompetencje dzielnych policjantów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz