Wpis z mikrobloga

bylem zaskoczony jak dobrze #akin sie trzyma dziś po tym wybudzeniu, badz co badz przeszedl przeciez podwojna operacje obydwu łapek,
jest na srodkach przeciwbolowych, pan doktor sugerowal ze dzis mozna by juz go wypisac do domu, ale przyznaje ze nie czuje sie gotowy, uzgodnilismy z p. doktorem ze jutro go wypisuja, ja jutro odbieram pierwsza klatke kennelowa o dlugosci 121 cm, bede chcial kupic druga i je polaczyc trytytkami, tak zeby mial spora przestrzen, okazuje sie ze bedzie mogl chodzic, byle by nie skakal, stad tez kaltka bedzie jednak niezbedna duza a dwie zapewnia mu jako taką przestrzeń
#koty #kot #zwierzaczki
blackbird - bylem zaskoczony jak dobrze #akin sie trzyma dziś po tym wybudzeniu, badz...

źródło: IMG20250514210507

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bede chcial kupic druga i je polaczyc trytytkami, tak zeby mial spora przestrzen, okazuje sie ze bedzie mogl chodzic, byle by nie skakal,

@blackbird: ty już lepiej na trytytki nic nie rób xD
a Akinek też niech już nie skacze, niech się pozrasta dobrze, bo później bedą go gnaty boleć na deszcz xD
;)
  • Odpowiedz
  • 2
@blackbird +1238
nigdy tutaj nie prosiłem nikogo o pomoc, a nawet starałem sie dbac o swoją anonimowość, ale w niedzielę Akin spadając z 6go piętra połamał straszliwie łapki, nie jestem w zbyt dobrej sytuacji ani materialnej ani finansowej juz o psychcicznej nie wspominając, ale prosze Was o pomoc, pomoc dla
  • Odpowiedz