Wpis z mikrobloga

Co trzeba mieć w głowie aby dzieciakowi 8lat na komunie kupować grę GTA 5? Czy ludzie nawet nie poświęcą 2minut aby przeczytać o czym jest ta gra i zastanowić się czy może ruchanie narkomanki i rozwalanie butem czaszki jej chłopaka nie jest odpowiednie dla dzieciaka?

#rodzice #gtav #komunia #gry
  • 32
  • Odpowiedz
@ethics: Za dzieciaka grałem w GTA, Tenchu, Carmageddon i Tony Hawka. Tak stałem się ninja, mordującym chłopaków narkomanek, które potem ruchałem. Oczywiście potem wsiadałem do auta i przejeżdżałem ludzi autem, żeby mieć więcej czasu... Tak na serio tylko wkręciłem się w jeżdżenie na desce.
  • Odpowiedz
@ethics: Ja za dzieciaka grałem we wszystko co dostałem od starszego kuzynowstwa/rodzenstwa/znajomych. To byly czasy kiedy jeszcze nie bylo za bardzo "psychologów dzieciecych" i nikt nie dawał #!$%@? o to w co sie gra bo to tylko "gierki".

Nigdy nie przyszlo mi nic głupiego do głowy, jakoś już w wieku 8+ lat ogarniałem, że rzeczy wyświetlane na telewizorze nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Nie jadłem muchomorów zeby urosnąć i nie
  • Odpowiedz
@ethics: Nikt szczerze nie może powiedzieć, że jest w 100% normalny. U każdego człowieka można znaleźć jakieś odchyły. Przejrzyj książkę opisującą choroby psychiczne. Na pewno coś tam znajdziesz, co możesz zauważyć u siebie ( )
  • Odpowiedz
nie rzucałem w zwierzęta kamieniami, żeby złapać je do pokeballa.

@Python: my z kuzynem dorwaliśmy taką kulkę biało-czerwoną otwieraną (jakiś element grzechotki do łóżeczka niemowlęcego) i zamykaliśmy w to osy a pozniej tym rzucalismy krzycząc "Bedrill wybieram Cie!!" xD kuleczka w zderzeniu z asfaltem się otwierała i "bedrill" wylatywał xDDDD
  • Odpowiedz